Българският пазар се превърна в привлекателно място за чуждестранни инвеститори

...
Българският пазар се превърна в привлекателно място за чуждестранни инвеститори
Коментари Харесай

Ще спонсорира ли Betway българския спорт

Българският пазар се трансформира в привлекателно място за задгранични вложители след последните промени в Закона за хазарта. Появиха се доста оператори, които имат дълготраен опит в Европа, Азия и Южна Америка. Сред най-именитите се подрежда , който получи лиценз от локалния регулатор и стартира да приема нови консуматори. Въпросът е дали компанията ще се концентрира върху ТВ рекламата, или ще заложи на партньорски контракти със спортни клубове.

 
Кои тимове спонсорира Betway
Betway е знаменит
букмейкър, чието лого грее на фланелките на най-обичаните футболни тимове в света. Разбира се, с приоритет са страни, в които компанията има лиценз и оперира интензивно от години.

От няколко сезона Betway е главен спонсор на лондонския Уест Хям. Благодарение на взаимното съдействие “чуковете ” получиха по-голяма финансова независимост и се изкачиха в класирането на Висшата лига. От друга страна, букмейкърът завоюва доста нови клиенти и зарадва почитателите на Уест Хям със специфични предложения.

Бетуей оперира в Испания от дълги години и се радва на необикновен интерес измежду футболните последователи. Това е повода да подписа контракти с Депортиво Алавес и Атлетико Мадрид. Логото на марката се появява както на фланелките на тимовете, по този начин и на рекламните пана на стадионите им.

Германският футбол също печели от партньорството с Betway. Вердер, Шалке и Фортуна Дюселдорф получават финансова поддръжка от уеб страницата за
залози, с която се стабилизират и стартират да мислят за завръщане в Първа Бундеслига.

Други футболни клубове, които са спонсорирани от онлайн букмейкъра, са Лестър, Брайтън, Белененсеш. Но Betway.bg отдава значимото и на други дисциплини. Компанията е формален сътрудник на редица тенис шампионати от ATP и WTA тура, а също така поддържа eSports тима – NIP (Ninjas in Pyjamas), който е известен в играта Counter-Strike.

 
Ще влага ли Betway в родния спорт
Хазартните оператори употребяват няколко техники за разпространение на услугите си. Най-напред, залагат на реклама в обществените мрежи и по малките екрани, по-късно подписват контракти с афилиати и не на последно място – влагат в спортни клубове.

Преди няколко месеца се говореше за партньорство сред Betway.bg и Левски, само че лицензът на английската компания се забави. Възможно е в околните седмици да се стигне до сходен контракт, само че към днешна дата няма информация нито от клуба, нито от букмейкъра.

Очакваме с интерес да научим дали Бетуей ще се трансформира в следващия оператор за онлайн
залози, спонсориращ футболни тимове у нас. Палмс Бет е формален спонсор на Левски, WinBet влага в ЦСКА, а Сезаме сътрудник на БФС и шампионата за Купата на България.

 
Какво ще завоюват клиентите на Betway
Евентуално партньорство сред Бетуей и футболен клуб ще докара до облаги за неговите почитатели. Обикновено
букмейкърите раздават промо кодове и специфични бонуси на последователите, които им обезпечават по-спокойна игра и повече способи за облага.

В случай че занапред се регистрирате в Betway България, ще получите начален
бонус.

Любителите на спортните
залози могат да се възползват от 100%-ово нарастване на дебютния депозит до 200 лева Средствата са годни за залагане в платформата, само че би трябвало да се превъртят няколко пъти преди изтегляне.

 

*публикация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР