Българският национален отбор започна с очаквана победа участието на 32-рото

...
Българският национален отбор започна с очаквана победа участието на 32-рото
Коментари Харесай

България стартира с разгром на Евроволей `21

Българският народен тим стартира с предстояща победа присъединяване на 32-рото европейско състезание по волейбол за мъже, домакини на което са четири страни - Полша, Чехия, Естония и Финландия. В първия си мач от група В в чешкия град Острава селекцията на Силвано Пранди разгроми непретенциозния отбор на Черна гора с 3:0 (22, 17, 25) гейма.

Разликата в класите сред двата отбора беше явна още от първото разиграване в зала " Остравар Арена ". Единствените моменти, в които черногорците успяваха да се задържат или даже да поведат в резултата, бяха тези, в които " лъвовете " се отпускаха поради насъбран удобен задатък, достигал на моменти до 8-9 точки разлика. Благодарение на оправданото си по-голямо самочувствие в третия гейм нашите отразиха два геймбола и осъществиха първия си мачбол, давайки поръчка за челно място в крайното класиране на потока.

Италианският старши-треньор на " трикольорите " заложи на оптималната стартова шестица с разпределител Георги Сеганов, диагонал Цветан Соколов, посрещачи Мартин Атанасов и Тодор Скримов, блокировачи Алекс Грозданов и Светослав Гоцев и либеро Владислав Иванов.

 

Очаквайте детайлности!
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР