Българският национален отбор по футбол записа нова срамна страница в

...
Българският национален отбор по футбол записа нова срамна страница в
Коментари Харесай

България не успя да победи и Гибралтар

Българският народен тим по футбол записа нова срамна страница в историята си, откакто направи тъждество 1:1 при гостуването си на футболното джудже Гибралтар в мач от Лигата на нациите. Само преди няколко дни " лъвовете " записаха унизителна домакинска загуба от Грузия с 2:5, която докара до оставката на селекционера Ясен Петров, само че и краткотрайният треньор Георги Иванов-Гонзо не съумя да вдигне отбора на крайници.

На " Виктория Стейдиъм " в Гибралтар двата отбора пропуснаха няколко положителни положения през първото полувреме, преди Георги Минчев да изведе България напред в добавеното време. Нападателят на Локомотив Пловдив се разписа с глава след центриране на Георги Миланов. След почивката домакините, които заемат 203-то място в ранглистата на ФИФА, натиснаха в търсене на поврат и в 60-та минута получиха право да изпълнят дузпа за игра с ръка в наказателното поле на Андриан Краев, като реферът прегледа обстановката и посредством ВАР. Лиам Уокър бе прецизен от бялата точка и изравни резултата, а до края не паднаха повече голове и двата отбора поделиха точките.

По този метод България остава без победа в Лигата на нациите и заема трето място в група 4 (Лига С) с две точки от три мача, до момента в който Гибралтар е на дъното след първата си извоювана точка. В другия мач от групата Грузия разруши Северна Македония с 3:0 като посетител и направи сериозна поръчка за първото място в групата. Грузинците водят в подреждането с цялостен актив от девет точки, до момента в който македонците са втори с четири точки.

В неделя България гостува на Грузия в Тбилиси. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР