Кралица Камила направи важен жест, който изпрати мощен сигнал до

...
Кралица Камила направи важен жест, който изпрати мощен сигнал до
Коментари Харесай

Тайният жест на кралица Камила към Кейт Мидълтън „отправя силно послание“ - експерт

Кралица Камила направи значим жест, който изпрати мощен сигнал до принцесата на Уелс на фона на нейното възобновяване от рак, съгласно специалист.

Това се случи, когато Камила посети тазгодишното ревю за цветя в Челси със брачна половинка си крал Чарлз и те обиколиха красивите градини. Една от градините, които изследваха, беше наречена „ възрастни не се позволяват “ и беше особено проектирана за деца – макар че на краля и кралицата беше разрешено да погледнат вътре. След обиколката им и с цел да благодари на децата, Камила подари букет от камелии на възпитаници от началното учебно заведение Sulivan в Лондон, които способстваха за дизайна на градината.

И съгласно Elise Harlock, бранд управител в Prestige Flowers, този избор на цвете има по-дълбоко значение оттатък хубостта му. Тя изясни: „ Камелиите обичайно символизират удивление, обвързаност и признателност. Избирайки камелии, кралица Камила евентуално е имала за цел да изрази дълбока благодарност за творчеството и отдадеността на децата. “ <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР