Ангел Георгиев, кандидат за 50 НС, Възраждане, пред Илиана Беновска

...
Ангел Георгиев, кандидат за 50 НС, Възраждане, пред Илиана Беновска
Коментари Харесай

Ангел Георгиев: „Възраждане“ ще бъде първа партия на изборите!



Ангел Георгиев, претендент за 50 Народно събрание, „ Възраждане ", пред Илиана Беновска в youtube ТВ Беновска пита-Радио К2 и Канал 3 на 25.05.2024

Какъв резултат чака „ Възраждане " на идните избори?

„ 15 дни до изборите. „ Възраждане " катери нагоре стълбицата и е допустимо, като че ли, да стане втора политическа партия! Дали е по този начин запитвам Ангел Георгиев от „ Възраждане "? ", стартира диалога Илиана Беновска. Георгиев отвърна, че „ Възраждане " е по-скоро първа партия, тъй като всички останали са обединения. Той продължи, че проект най-малко за неговата партия е да бъде втора политическа мощ, а главната цел е да стане първа политическа мощ и да ръководи страната! „ Защото, в случай че желаеме да възродим България, което е закодирано в нашето име, единствения късмет е да поемем ръководството на страната! Защото всички, които са управлявали до момента, са евроатлантически настроени, т.е. те не гледат националния интерес, а гледат какво им диктуват от Брюксел и Вашингтон! Буквално им го диктуват и безусловно го извършват. Козируват и без да се замислят, без да го подложат на разискване извършват това, което са им наредили! ", безапелационен бе той.

Ангел Георгиев съобщи, че „ Възраждане " в действителност катери нагоре, повода за това е, че са поредни, за разлика от останалите партии, които непрестанно трансформират своите позиции. Той добави: „ Това е разликата сред нас и тези евроатлантически, или както аз ги назовавам трансатлантически, тъй като в тях няма нищо европейско. Тези партии предават гласоподавателите си, вършат всевъзможни лупинги, за разлика от нас! На това се дължи нашия триумф, който е муден, само че за сметка на това доста сигурен! ".

Основните правила на „ Възраждане ", от които няма да се откажат.

„ Вашия водач Костадинов съобщи в Бургас 5 правилото, от които няма да отстъпите. Провеждане на референдум за опазване на българския лев. Провеждане на референдум за участието ни в НАТО. Премахване на глобите против Русия. Компенсаторен механизъм за обезщетение на българските бизнесмени. Спиране на доставките на оръжие за Украйна. Недопускане изпращането на български бойци в Украйна. Преговорен екип за предоговаряне участието на България в Европейски Съюз. Премахване на американските бази в България! ", продължи Беновска. Ангел Георгиев съобщи, че „ Възраждане " са подготвени да беседват с всеки, с изключение на с Движение за права и свободи, само че при ясното заявление, че няма да правят отстъпка от изброените правила! Той добави: „ Движение за права и свободи не е партия, а политическа мафия, която се разраства като израстък в нашата политика! Нашата цел е да спрем Движение за права и свободи, този израстък да бъде изрязан с хирургическа акуратност, с цел да не пусне в никакъв случай повече разсейки! "

„ Кое е най-важното, което би трябвало да сплоти българския народ, с изключение на патриотизма? ", попита Беновска. Ангел Георгиев отвърна, че обединяването би трябвало да бъде към националния интерес и благоденствието на българите. Това би трябвало да стане с поредни дейности. Когато хората видят, че има партия като „ Възраждане ", която е поредна в своите дейности, доверието в политиката и политиците ще се увеличи! „ В момента евроатлантическото болшинство подрива това доверие, тъй като те са подготвени на всичко в името на ръководството. За тях не е значимо дали едно решение е положително или неприятно за България, те нямат даже кардинални разлики! Единствените разлики са кой да докопа баницата, в случай че мога разбираемо да го кажа! Те гледат на властта като пресен източник на корупционни механизми и покупко-продажби! ", безапелационен бе той.

Каузата на „ Възраждане " за премахването на американските бази от България.

„ Нека да пуснем запис от визитата на вашия водач Костадинов в една от американските бази в България! ", продължи Беновска и пусна запис от включване на водача на „ Възраждане " от една от американските бази в България.

Костадин Костадинов: Здравейте, уважаеми сънародници! Намираме се на входа на една от американските военни бази в България. Тези американски бази, които съгласно държавното управление не съществуват, тъй като това били български бази, в които има ситуирани американски бойци. Аз обаче желая да ви покажа нещо, което всякога демонстрирам. Те от държавното управление в последна сметка няма да го повярват, тъй като би трябвало да повтарят пропагандата си, само че желая да ви покажа надписа, който е там! Виждате ли този надпис? На този надпис, както се вижда, има текст, който обаче е първо на британски, а по-късно е на български. Сложено е на британски, тъй като в последна сметка това е езика на страната, която управлява тази територия. Оттук нататък, там горе е входа на самата база, вижте какви са знамената, които се веят. Най-отляво е поставено знамето на Съединени американски щати, тъй като на процедура това е американска територия. Това не е българска, това е американска територия! Тук ние, българите, нямаме съвсем никакви права! Искам да ви покажа това място, тъй като от него върви експорт на американска военна техника!

Беновска продължи: „ Доколко можем да преодолеем това, че на територията на България има американски бази и там важат американските закони? ". Ангел Георгиев отвърна, че България е преодолявала доста по-трудни трудности в историята си и въобще на би трябвало да слагаме под подозрение опцията да се оправим и с този проблем. Той продължи: „ Може, само че би трябвало да има управници с воля! За момента единствените с темперамент, геройство да създадат нещо по въпроса, сме ние от „ Възраждане "! Това е огромния недостиг на българската политика. Дори обединения като Българска социалистическа партия, които би трябвало да са на същото мнение като нас, тъй като техните гласоподаватели са на същото мнение, когато се стигне до гласоподаване, стартират да пазят тези американски бази, стартират да изясняват по какъв начин те са потребни, съюзнически! В тези бази ние не можем да направляваме какво влиза и излиза, там не важи българското законодателство! Една дребна, само че основна част от нашата територия, е под непозната окупация! Ние сме си сложили за цел да прекратим тази окупация, ще изпратим американците вкъщи, където са техните си бази. Няма място на никоя непозната база, на която и да е страна, на българска територия! Срамно и унизително е, че евроатлантическото болшинство у нас брани тези бази! Българската войска е единствената, която би трябвало, може и по Конституция е призвана да брани българската страна! Българската страна би трябвало да сътвори тези условия и ние изрично сме декларирали, е когато управляваме, ще създадем тези условия. Българската войска също има потребност от възобновление! ".

Войната в Украйна.

„ Как ще коментирате изявлението на украинския президент Зеленски, който желае натовските войски да се включат във войната на страната на Украйна? Ние сме натовска армия, колкото и да е малобройна! ", попита Беновска. Ангел Георгиев отвърна, че участието ни в НАТО може да се приключи посредством референдум. А даже и сега, в случай че НАТО вземе такова безумно решение, ние не би трябвало да се подчиняваме! За България най-лошото нещо би било да се включи в такава война, която въобще не е наша. НАТО по формулировка е защитителен съюз, само че изказването на Зеленски демонстрира тъкмо противоположното. „ На процедура Съединени американски щати употребяват НАТО като своя маша, с цел да наложат волята си, в тази ситуация в Украйна. За да могат да имат една антируска страна наоколо до Русия, с цел да могат да я употребяват както им е преференциално. Но за нас това не значи, че би трябвало да се включваме! ", съобщи Георгиев.

Водещата попита по какъв начин можем да се противопоставим? Георгиев отвърна, че ние сме суверенна страна и добави: „ Преставете си, че министър-председател е Костадин Костадинов, представяте ли си да изпратим бойци в Украйна тогава!? Това просто няма да стане! Но представете си България с министър председател Борисов или Пеевски! Те ще създадат всичко, което им бъде подредено! ".

Ангел Георгиев продължи, че НАТО се реформира по един доста нездравословен за България метод. Самият Тръмп е заговорил за разделянето на НАТО на А и Б тим, на страни, които заплащат задоволително и имат принос за превъоръжаването и такива, които не заплащат. И тези от Б тима няма да могат да се употребяват от член 5. Така най-големия плюс от участието ни в НАТО отпада и няма смисъл от него.

Биха ли подкрепили „ Възраждане " ръководство на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи?

„ Една догадка, в случай че вие станете втора политическа мощ, явно печелившата коалиция, която се обрисува, ГЕРБ-СДС, няма да има задоволително болшинство да направи държавно управление и няма да има социална поддръжка за коалиция с Движение за права и свободи. Вие бихте ли подкрепили, в името на това, на тази мантра в последно време, че би трябвало да имаме безусловно държавно управление, с цел да влезем в еврозоната, бихте ли подкрепили държавно управление на Бойко Борисов? ", попита Беновска. Ангел Георгиев отвърна: „ По никакъв метод не бихме подкрепили държавно управление на Бойко Борисов! Ясно и малко, с цел да го знаят всички, които се упражняват върху „ Възраждане "! Освен това не е несъмнено, че ГЕРБ ще са първи. „ Възраждане " може да бъде първа политическа мощ, в случай че не на тези избори, то на последващи! Защото останалите водят България към крах, война, съсипия, безобразно безценен ток, това е видно за всички! Ние сме единствените, които имат мощ да се опълчват на статуквото! Това държавно управление е кукла на конци. Те са мощни, когато би трябвало да се разправят със свои съперници в България, само че когато би трябвало да повдигнат глас на интернационалната сцена, се държат като пудели! Видяхме и техните пудели на какво са способни! В никакъв случай няма да управляваме нито с ГЕРБ, нито с ПП-ДБ, нито с Движение за права и свободи! Единствения вид е да седнем, да приказваме и тези обединения да кажат, че това, което предлагаме, е рационално. Но те няма да го кажат. Много техни депутати виждат, че това, което предлагаме е рационално, само че не им се разрешава да го кажат! Те просто следват указания от посолството! Затова няма да ги подкрепим! Нека те ни поддържат, в случай че имат храброст за това! ".

Подписването на публичен контракт.

Беновска даде на госта си бял лист, на който да напише какво подсигурява на гласоподавателите и да се подпише. Георгиев прочете: „ Аз, Ангел Георгиев, давам обещание да се боря за възраждането на България и добруването на българския народ! ". Така приключи диалогът сред Ангел Георгиев и Илиана Беновска в седмичното обзорно политическо предаване " Беновска пита " в youtube ТВ Беновска пита-Радио К2, Канал 3 и по " Радио К2 " на 25-и май 2024 година.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР