Има някои очевидни неща, които трябва и не трябва, когато

...
Има някои очевидни неща, които трябва и не трябва, когато
Коментари Харесай

Стюардесата отправя спешна молба към пътниците, които поръчват диетична кока-кола в самолети

Има някои явни неща, които би трябвало и не би трябвало, когато пътувате във въздуха, само че някои привички предизвикват повече безпорядък от други.

Всички чакаме релаксиращо пътешестване, само че очакванията ни бързо понижават заради досадните пасажери в самолета, без значение дали тъй като са облегнали седалките си или пускат музиката си на всеослушание. Въпреки това освен пасажерите го усещат, защото някои стюардеси могат елементарно да се раздразнят от избрани неща, които пасажерите вършат.

Една стюардеса насърчи пасажерите да заобикалят да купуват газирани питиета по време на пътуването си заради съответна причина. Стюардесата няма съответен проблем със самите питиета, а обстоятелството, че те могат да бъдат стеснение за обслужване на пасажерите.

В обява в блог тя изясни, че „ безалкохолните питиета се пенят доста повече, когато се излее от кутия “, добавяйки, че по-късно тя би трябвало „ да седне и да изчака мехурчетата да паднат, преди да мога да продължа да сипвам “. За да спести време, тя продължава д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР