Българският национал по футбол Йоан Стоянов не пристигна днес в

...
Българският национал по футбол Йоан Стоянов не пристигна днес в
Коментари Харесай

Българският национал Йоан Стоянов е блокиран в Израел, опитва да се върне

Българският национал по футбол Йоан Стоянов не дойде през днешния ден в София от Израел за началото на лагера на селекцията за мачовете с Литва (евроквалификация) и Албания (контрола).

Халфът на " Апоел " (Беер Шева) е блокиран в хотел в Тел Авив и е бил блокиран от управляващите в страната. Причината е, че има и израелски паспорт, с изключение на български, оповестиха от БФС за Българска телеграфна агенция.

Така обстановката със Стоянов остава неразбираема, поради войната с Палестина. Футболната ни централа по всякакъв начин прави опити да помогне на младия полузащитник, който през лятото игра с " Апоел " против " Левски " в Лигата на конференциите. Той означи гол в реванша, извоюван трагично от " сините ". Възможно е да се стигне и до дипломатически ходове.

Ясно е, че Йоан въпреки всичко е съумял да стигне от Беер Шева в пустинята Негев, където играе и живее, до Тел Авив. Той прави опити да се качи на първия вероятен полет, било то и с прехвърляне. Не е изключено обаче това и да не стане. Ако Стоянов не дойде в София, той ще стане третият изнемощял футболист за този лагер след Димо Кръстев (вирус) и Иван Йорданов (контузия).

Останалите се събраха на лагер в " Бояна ", някои упражняваха, други правеха процедури, свързази с възобновяване.

България приема Литва в събота (14 октомври). На 17-и " лъвовете " ще гостуват на Албания, защото по стратегия почиват в групата.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР