Българският национал по футбол Николай Бодуров заминава за Иран без

...
Българският национал по футбол Николай Бодуров заминава за Иран без
Коментари Харесай

Бодуров заряза жената и детето

Българският национал по футбол Николай Бодуров отпътува за Иран без фамилията си. Той ще стисне зъби и ще замине за Близкия изток самичък, научи HotArena.

Сърцатият бранител оставя жена и дъщеричка, с цел да играе за локалния отбор " Естеглал " от град Техеран. През януари българският футболист мина сполучливо медицинските проби и се снабди с договор до лятото. Бодуров ще получава много солидна заплата в продължение на половин година, поради което е склонил да жертва фамилния си уют.
Бившият капитан на ЦСКА-София ще рита в персийската Гълф лига. Той е решил да не води със себе си половинката си Вероника и 3-годишната им дъщеричка Никол. Причината е несигурната и размирна конюнктура в Иран.

Само преди няколко дни дребната Никол, която е кръстена на татко си, имаше рожден ден. Тя бе зарадвана с детско празненство, а мама и баща й подариха кукла Барби. Бодуров се слави като извънредно грижлив баща и постоянно самичък разхожда щерката. Преди да се кротне до Вероника, Бодуров беше огромен плейбой. Той даже стана прикрит воин в ария. Фолкфурията Сара му посвети първото си хитово парче " Любов или не ". Сексапилната русокоска и футболистът имаха къса, само че бурна случка. Имаше клюки, че националът е преспал даже с Преслава. Двамата се срещат в края на 2011 година по време на присъединяване на певицата в столична дискотека. По това време Бодуров към момента риташе за ловешкия " Литекс " и се славеше с афинитета си към нощните веселби. Преси и Ники бяха сгащени да се натискат в сепаре, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР