Български знамена оцветиха всички снимките от последния концерт на бащите

...
Български знамена оцветиха всички снимките от последния концерт на бащите
Коментари Харесай

Българска окупация на Букурещ заради Metallica

Български флагове оцветиха всички фотосите от последния концерт на бащите на траш метъла Metallica. Интересен факт обаче е, че шоуто им не беше в София, или както при започване на годината се говореше – Пловдив, а отвън рамките на страната – в прилежаща Румъния.

За запалените почитатели на групата, като каквито се потвърдиха българите, обаче няма граници, и с рейсове, проведени екскурзии и персонална самодейност, изпълниха Букурещ в сряда. Без отмалялост от изминатия път те се подредиха от рано пред затворените порти на Националния стадион и влязоха първи, като застанаха най-отпред на сцената
и разпънаха трибагрениците. Българските почитатели елементарно можеше да се разпознаят, тъй като бяха избрали да облекат не черни като масата хора, а бели тениски с логото на групата.

Metallica има един от най-солидните фенклубове точно в България – Harvester of Sofia, като членовете му пътуват до най-далечните точки на света, с цел да видят любимците си. Благодарение на тях в студиото и репетиционните на Джеймс Хетфийлд, Ларс Улрих, Кърк Хамет и Роб Трухийо висят също български трикольори.

Бандата постоянно е знаела по какъв начин да погали егото на най-заклетите си последователи. За следващ път се потвърди, че музикантите знаят и какво да вършат с парите си.

Веднага след изцяло разпродадения концерт в Букурещ, международната осведомителна организация Ройтерс популяризира информация, че Metallica са дарили 250 000 евро за построяването на първата детска онкологична клиника в Румъния, часове преди да се качат на сцена. Дарението е направено на фондация „ Дайте живот “ от името на персоналната
благотворителна фондация на групата All Within My Hands ( "Всичко е в ръцете ми "). Строителството на клиниката е почнало преди година в Букурещ и се чака да бъде приключено през 2020 година

От години Metallica скрито или очевидно подаряват пари в съвсем всеки град, в който свирят. "Аз имам вяра, че в случай че ти е обещано си задължен и самия ти да даваш. Помагаме на други хора посредством дарбата си. Истината е, че в Metallica имаме доста повече в сравнение с ни е нужно. Да умееш да даваш е едно от най-хубавите чувства на този свят ", сподели педи време фронтменът Джеймс Хетфийлд.

Източник: tialoto
Снимка: Harvester of Sofia
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР