Български модели правят торти за шейхове, научи HotArena. Сестрите Мира

...
Български модели правят торти за шейхове, научи HotArena. Сестрите Мира
Коментари Харесай

Бг моделки правят торти за шейхове

Български модели вършат торти за шейхове, научи HotArena. Сестрите Мира и Ива Иванови имат личен бизнес в Дубай и се радват на опашки от клиенти.

Двете хубавици първо вземат решение да се изявят на стилния подиум, където събират задоволително, с цел да стартират сладкарския си бизнес. Любовта към кулинарията идва още от детските им години, когато най-сетне съумели да я осъществен.

Двете заживяват в ЮАР преди 15 години, а по-късно се местят в Дубай. Родените във Видин хубавици бързо набират известност с екзотичните си торти и десертите им са обичани на куп шейхове и предприемачи.

Хубавиците работят единствено с най-голям клас артикули и имат редица оценки. Те даже ще вземат участие в най-големия конгрес в ЮАР „ Експо 2020 ” следващата година, написа „ България през днешния ден ”.


Цехът на моделките се намира на най-скъпата улица в Дубай, в непосредствена непосредственост до най-високата сграда–„ Бурдж Халифа ”. Поръчките им са безпределно доста, а измежду клиентите им са шейхове и политици.

Сестрите преуспяват първо като модели, а по-късно и като сладкарки. В работата си се срещат с куп известни персони като топмодела Адриана Лима.

Ива и Мира споделят още, че България доста им липсва. Затова гледат да взимат участия във всички мероприятия на българското посолство в Дубай, като създават сладкиши с български претекстове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР