Българската представителка на Евровизия 2021 Виктория Георгиева кацна на родна

...
Българската представителка на Евровизия 2021 Виктория Георгиева кацна на родна
Коментари Харесай

Виктория се прибра у нас след финала на Евровизия

Българската представителка на " Евровизия " 2021 Виктория Георгиева кацна на родна земя към 18 ч. нощес, съобщи Епицентър.

" Много съм щастлива ", това бяха първите думи на Виктория след идването ѝ у нас.

" Тази година конкуренцията в действителност беше доста огромна. Аз насочих моето обръщение към публиката, тъй че няма значение на кое място съм ", сподели още певицата в ефира на Българска национална телевизия.

" Радвам се за спечелилите - те са доста готини, достоверни, разнообразни и заслужаваха да завоюват ", показа Виктория за спечелилите от Италия. " Още на следващия ден се събираме с екипа и продължаваме да работим, следва ми нова ария, тъй че работата не стопира ", даде обещание за почитателите си още Виктория.

Почитатели и другари на изпълнителката с неспокойствие я чакаха на изхода за идващи на Летище София.

" Разбира се, че сме щастливи. Първо сме признателни, че успяхме да опазим Вики и тя да отиде и да извърши песента си в тази зала ", изясни продуцентът на Виктория - Геновева Христова.

" Англия и Испания следят доста деликатно сега нашето момиче. Така че, имаме дела и задачи, за които си коства да се работи. Нашата идея и задача беше българският гений ", сподели още продуцентът.

" Не знам какво се случи с вота на публиката, само че това са видели хората. За мен това е поделено място с Гърция - десето ", сподели още Геновева Христова.

Припомняме, че България и Гърция получиха идентичен общ общ брой от точки - 170. Виктория получи повече точки от интернационалното жури, до момента в който Гърция получи повече от вота на публиката, което я подреди на едно място по-високо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР