България отнесе сурово наказание от УЕФА заради ексцесиите на мача

...
България отнесе сурово наказание от УЕФА заради ексцесиите на мача
Коментари Харесай

УЕФА наложи тежки санкции на България

България отнесе сурово наказване от УЕФА поради ексцесиите на мача с Англия в София. Според кореспондентът на Военновъздушни сили Натали Пиркс, която е била на днешното съвещание на евроцентралата УЕФА ни санкционира с мач на празни трибуни на 17 ноември против Чехия и санкция от 85 000 евро.

На днешното си съвещания това решение взе Дисциплинарната комисия на централата. 75 000 е глобата за деянията на расова и друга дискриминация по време на мача с Англия (0:6) на 14 октомври, а 10 хиляди са поради освиркване на химна на гостите.

Същата санкция от 10 хиляди евро има и за Английската асоциация, защото гостуващите почитатели също не почетоха " Мила родино " преди началото на дуела. БФС получи и предизвестие за втори мач без аудитория, което влиза в действие автоматизирано при допускането на какъвто и да е случай при организацията на мача с Чехия.

Очаква се родната централа да предприеме акция за допускането на стадиона на деца до 14 година, което е разрешено от УЕФА при такава глоба. За това ще помогне и относително комфортният час на дуела - 19 ч на 17 ноември.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР