България е в извънредно положение до 13 април. Затварят ресторанти,

...
България е в извънредно положение до 13 април. Затварят ресторанти,
Коментари Харесай

Коронавирусът в България: Четирима са задържани за нарушаване на домашна карантина

България е в изключително състояние до 13 април. Затварят заведения за хранене, питейни заведения и нощни клубове, детски градини и учебни заведения. В изключително издание на " Държавен вестник " през днешния ден ще бъдат обнародвани законовите промени, които депутатите незабавно одобриха през вчерашния ден. Повече за рестриктивните мерки вижте тук.

Ключови моменти 08:09Случаите на ковид COVID-19 в България и към тази заран остават 31, заяви националният действен щаб на постоянния си брифинг.

Вчера в страната бяха регистрирани осем нови случая на хора са от 24 до 80 години. От тях трима са в болница, а останалите са под домашна карантина, защото са с доста леки признаци, заяви ръководителят на щаба проф. Венцислав Мутафчийски. Той добави, че най-възрастният пациент е имал признаци на друга болест, пристигнал е от болница " Св. Наум " от София, където към този момент е наложена карантина.

Четирима души са задържани и отведени принодително до домовете си, откакто са нарушили домашната си карантина, заяви още Мутафчийски. Те са водачи на тирове и са открити в заведение в Сливница. " Както вие, по този начин и ние не сме безсмъртни и не сме ваксинирани от контакт с ковид ", сподели ръководителят на щаба.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Коронавирусът (437)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР