Българите сме големи щастливци. Нашият живот е по-вълнуващ от холивудски

...
Българите сме големи щастливци. Нашият живот е по-вълнуващ от холивудски
Коментари Харесай

Нито ден без Апокалипсис!

Българите сме огромни щастливци. Нашият живот е по-вълнуващ от холивудски екшън. Всеки нов ден е по-екстремен от предходния. Направо нямам самообладание заран да се събудя. Всеки ден министър председателят, като един Брус Уилис, избавя света от самия него. Всеки ден с ритник като на Чък Норис, той нокаутира ориста и природата по едно и също време. Какво щяхме да вършим без него?! Истинска благословия е, че го имаме, тъй като у нас всеки ден е някакъв Апокалипсис. Ако завали дъжд – незабавно става наводняване. Ако половин час не вали – внезапно настъпва невиждана суша. Ако някъде нещо се асфалтира – след шест часа пропада. Ако се укрепва – се срутва. Вървим от злополучие към… по-голямо злополучие.
В София не се строи просто някакво метро. Строи се Осмото знамение на света. Метрото е по едно и също време и градска подземна железница, и увеселително влакче на ужасите.
Най-уникалното място в България несъмнено е плажът на Росенец. Това е най-плодородното място. Там се случи същинско естествено знамение - на сухия, морски, солен пясък порасна тучна, зелена трева. Поетът би възпял това знамение: „ Мила родино, ти си земен СаРай! “
Имаме единствено един проблем - гравитацията. Ако нямаше гравитация, всичко щеше да си е там, където ГЕРБ го построят. Затова изтъкнатият правист Данаил Кирилов, откакто ни написа новата Конституция, в този момент ще ни напише и нов Закон за Гравитацията. Пукни се от гняв, Нютоне, соросоиде бледи, само че ще свърши тая твоя лошотия.
Природата ни е толкоз прелестна, че се постанова всеки ден да внасяме големи количества отпадък от Италия, тъй като тая хубост просто не се търпи. Въздухът тук е толкоз чист, че е рисков за живота на хората. Правителството е решило и този проблем. За здравето на популацията италианският отпадък незабавно се изгаря.
Ако кажем, че целият отпадък в България е италиански, значи да си затваряме очите са родните достижения. Тъй като такса боклук е доста ниска, по тази причина комунистите не си изхвърлят боклука в избраните за тази цел места – т.е. в кофите, а го хвърлят напряко в реката. И като завали един прекрасен дъжд, целият отпадък се събира към Своге. Обаче те не знаят, че по този начин на държавното управление му е доста по-лесно да го събере от едно място, а не да обикаля по селата и да харчи бензин.
Ние, жителите, в случай че сме съзнателни хора, би трябвало да помогнем на нашите управници, които денонощно се трепят за нас. Ако някъде пропадне тротоар, да не чакаме някой да го оправи. Можем и сами. Взимаме отпадък и запълваме дупката. Ако пропадне новият бул. във Варна, взимаме още повече отпадък и хубаво го ремонтираме. Ако пропадне метрото – подпъхваме под релсите отпадък. Трябва и ние да създадем някакво изпитание, не може да разчитаме единствено на аурата на премиера.
Страната ни е толкоз неповторима, че има потребност единствено от едно нещо.
Хубаво пролетно разчистване.
Да почистим България за един ден!
Например на 4 април.
Всички дружно да почистим целия отпадък.
Да не забравяме, че боклукът би трябвало да се изхвърля разделно.
Отделно ГЕРБ!
Отделно Движение за права и свободи!
Отделно Българска социалистическа партия!
Отделно Патриотите…
 
Автор: Калинка Тодорова,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР