Българите Ангел Кодинов и Преслав Георгиев останаха на последното 7-о

...
Българите Ангел Кодинов и Преслав Георгиев останаха на последното 7-о
Коментари Харесай

Ангел Кодинов и Преслав Георгиев останаха последни във финал В на 500 м двойка кану на Световната купа в Унгария

Българите Ангел Кодинов и Преслав Георгиев останаха на последното 7-о място във край „ В “ в дисциплината 500 метра двойка кану на Световната купа по кану-каяк за мъже и дами в Сегед, Унгария.

Младият български екипаж финишира за време 2:02.04 минути и изостана на 21.68 секунди от най-бързите в тази гонка - Олег Тарновски и Михай Чихаяя от Молдова.

Кодинов и Георгиев изоставаха в хода на цялата конкуренция, като в последна сметка останаха на над 17 секунди пред лодката на Словашкия, която се подреди шеста.

В самостоятелните дисциплини Преслав Георгиев и Ангел Кодинов ще вземат участие надлежно във финалите на 200 и 500 метра едноместно кану на Световната купа, която продължава до неделя.

Георгиев се класира за финала на 200 метра едноместно кану, откакто зае второ място в първия полуфинал в дисциплината с време 40.94 секунди, отстъпвайки само на литовеца Вадим Коробов, който бе най-бърз с 40.63. Финал „ А “ е плануван за през днешния ден от 15:10 часа.

Ангел Кодинов стигна до финала на 500 метра едноместно кану, откакто приключи на трети в третия полуфинал с 1:53.58 минути, а борбата за медалите ще се организира на следващия ден от 15:44 часа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР