Аюрведа, най-старият клон на медицината бележи началото си от древна

...
Аюрведа, най-старият клон на медицината бележи началото си от древна
Коментари Харесай

Аюрведа терапии и козметична процедура са наградите в новата ни игра

Аюрведа, най-старият клон на медицината бележи началото си от антична Индия и към момента ръководи пулса на света.

Tя е най-всеобхватната лечебна процедура в света включваща цялостна система за поддържане на здравето, като в основата на лекуването стоят аюрведичните разтривки и лечения. В процедурите се употребяват лечебни билкови масла, пудри и пасти, които се втриват, слагат или накапват по характерен метод според от самостоятелното положение или желание.

В новата игра на Miss Bloom и Rudraaksha – Галерия за масаж ви подаряваме три процедури, които ще ви оказват помощ да влезете във форма преди началото на пролетта. Абянга ще ви отърве от напрежението, тревогата, умората и болките в ставите и мускулите, докато  Удвартана ще ви помогне в битката с непотребните килограми и целулит. Третата процедура е козметична –  радиочестотин лифтинг за лице , който съставлява безоперативна опция за стягане на лицето и покачване на овала му.

Какво би трябвало да извършите?

Посетете уеб страницата на Rudraaksha на адрес  rudraaksha.net и разгледайте процедурите. След това оставете коментар под поста за играта в страницата на MissBloom.bg във Фейсбук и споделете с нас коя от Аюрведа терапиите или козметичните процедури ви харесва и бихте пробвали. 

Първата премия е Удвартана + фитобъчва, втората – Абянга + фитобъчва, а третата – радиочестотин лифтинг за лице с дълготрайност 30 мин. 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР