Автомобилното изложение в Шанхай вече започна и освен премиерите на

...
Автомобилното изложение в Шанхай вече започна и освен премиерите на
Коментари Харесай

Разгневена жена скача върху покрива на Tesla на автоизложението в Шанхай

Автомобилното ревю в Шанхай към този момент стартира и с изключение на министър председателите на няколко нови автомобила, то забавните неща не стигат единствено до тях. Видео, което все по-бързо се популяризира из обществените мрежи, демонстрира по какъв начин млада жена скача и крещи върху покрива на рекламна Tesla, а защитата на събитието се пробва да се оправи с нея.

Според разнообразни източници, дамата е претърпяла случай със своята Tesla, а съгласно нея, за това са отговорни спирачките на автомобила. Именно с подобен слоган дамата скача върху аления Model 3. Според американската компания случаят е станал с към 120км/ч, а всички системи са работели обикновено и няма записани неточности при спирачките или асистиращите системи.

От Tesla въпреки всичко оферират да ревизират автомобила и даже да заплатят за това в сервиз по желание, само че дамата въпреки всичко държи на своето и упорства да компанията да размени нейния Model 3 с чисто нов подобен. Разбира се, желанието ѝ не е изпълнено, а крайния резултат може да видите във видеото.

FOR THE LOVE OF GOD SOMEONE TRANSLATE WHAT SHE IS SAYING!!!

— INVESTMENT HULK (@INVESTMENTSHULK)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР