Автомобилните състезатели, участващи в планинското рали Благоевград, от години алармирали

...
Автомобилните състезатели, участващи в планинското рали Благоевград, от години алармирали
Коментари Харесай

Многократен шампион със шокиращо разкритие за трагедията със загиналия пилот

Автомобилните състезатели, участващи в планинското рали " Благоевград ", от години алармирали за грапавина на финала в село Делвино и молели уредниците да съкратят дължината на трасето, само че по този начин и не ги послушали. Шокиращото разобличаване направи многократният първенец от рали и пистови съревнования Румен Дунев след нещастието, разиграла се през вчерашния ден. Както към този момент стана ясно, 49-годишният Георги Георгиев от София със " Субару Импреза WRX " почина, откакто се блъсна в бетонна стена след финала на втората подготовка в село Делвино.

Дунев прикани автомобилните надпревари в България да бъдат подготвяни и проведени в сходство с условията за сигурност на ФИА, с цел да не се стига до още нещастия.

Коментарът на тъгуващия за сътрудника си Румен Дунев във " Facebook ":

" Изключително тъжна вест! В тежък авто случай по време на планинско Благоевград загубихме окончателно нашия сътрудник и другар Георги Георгиев - Гецата. Мир на душата му. Искрени съболезнования на фамилията и роднините! Напусна ни един извънредно позитивен и ухилен човек! Сигурността и всичко това, за което водачите се молят да бъде направено, с цел да оцелеят, не трябва да бъде подценявано. От това зависят животите им, тези на феновете и всички публични лица по надпреварите. Моля се всички автомобилни надпревари в България да бъдат подготвяни и проведени в сходство с условията за сигурност на ФИА с цел да се радваме на автомобилният спорт, а да не скърбим за близки другари!

От години състезателите сигнализират за грапавина на финала и молят за съкращаване дължината на трасето. На брифинга преди старта водачите още веднъж са повдигнали въпроса, както и за спрели коли наоколо до финала, които са причина за случай. Резултатът е глас в пустиня. Докога? ".

До момента няма коментар на уредниците на планинско рали " Благоевград " 2021.

Изключително Тъжна вест, в тежък авто случай по време на Планинско Благоевград, Загубихме окончателно...
Публикувахте от в
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР