Автографа на Христо Стоичков увековечи на тялото си дъщеря му

...
Автографа на Христо Стоичков увековечи на тялото си дъщеря му
Коментари Харесай

Мика си татуира автографа на Стоичков

Автографа на Христо Стоичков увековечи на тялото си щерка му Мика! Наследничката на Камата сподели новата си облага в обществените мрежи.

Чаровната русокоска взема решение да нарисува подписа на именития си татко покрай рамото си. За задачата се оставя в ръцете на фамозен занаятчия. Татуистът е нашарил с багрилата си редица известни ММА бойци и рапьри.

„ Той направи моята най-специална татуировка “, споделя щерката на великия футболист на „ ЦСКА “ и „ Барселона “. Мика е разказвала за околните и топли връзки с баща си и споделя, че той е извънредно добър и грижлив. От него научила доста мъдрости в живота. „ Страхотен татко е! “, безапелационна е наследницата за обичания от всички Христо Стоичков.
Снимка: Instagram  Мика си татуира подписа на Стоичков

Наскоро по-голямата дъщеря на Камата пусна фотография с него като дребна, с цел да засвидетелства още един път обичта си към него. Автографът на именитата осмица надалеч не е първият татус по кожата на Мика. Наскоро тя се нарисува с географските координати на обичаното си кътче на Земята - мексиканския град Тулум. Мястото е известно като тогавашния град на маите и прочут карибски курорт, написа уеб сайтът Новини.бг, базирайки се на роден таблоид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР