Автобус с мигранти блъсна патрулка в Бургас след гонка. По

...
Автобус с мигранти блъсна патрулка в Бургас след гонка. По
Коментари Харесай

Двaма полицаи загинаха при опит да спрат автобус с мигранти

Автобус с мигранти блъсна патрулка в Бургас след гонка. По информация на  двама служители на реда са починали. Инцидентът е станал към 05.00 ч.
Прочетете още
Старши служител на реда Атанас Градев от Първо РПУ - Бургас и неговият  сътрудник Йордан Илиев са починалите. Двамата са млади чиновници на дирекцията. Главният редактор на уеб страницата " Флагман " Катя Касабова разяснява, че двамата са млади чиновници, положителни експерти и извънредно отдадени на специалността си. 

Автобусът идва от Малко Търново. На входа на Бургас не стопира на полицейска палка. Започва гонене по улиците на града. Патрулката се пробва да пресече пътя на автобуса, който е с непозната регистрация, само че той я опустошава и се забива в два павилиона. 

В рейса са пътували огромна група мъже. Сред мигрантите има няколко дами и деца. 

Служебният министър Иван Демерджиев пътува към Бургас. 

„ Няма данни за други потърпевши. При опит да бъде спрян рейса, той е връхлетял върху полицейския автомобил и се е стигнало да гибелта на двама чиновници на реда. Имало е гонене. Предприехме ограничения, с цел да се спре засиления мигрантски напън. В момента включваме дронове и военна техника ”, сподели в ефира на NOVA Демерджиев.



Очаквайте подробности
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР