Атлетическата комисия на Калифорния ще се събере в понеделник от

...
Атлетическата комисия на Калифорния ще се събере в понеделник от
Коментари Харесай

Кубрат Пулев ще разбере съдбата си в понеделник в Калифорния

Атлетическата комисия на Калифорния ще се събере в понеделник от 20:00 часа българско време, с цел да преразгледа отнетия лиценз на Кубрат Пулев.
 
Бъдещето на Кобрата е първа и водеща точка от съвещанието на организацията, сочат документите за дневния ред. Освен проблема на най-хубавия ни боксьор в Сан Диего ще се разискват и проблемите при претеглянето на боксьорите, като ще изслушат отчети по отношение на финансирането и бюджета на спорта, написа " Тема спорт ".
 
Кубрат Пулев бе осъден от комисията, откакто на 23 март целуна Джени Суши по време на изявление. Санкцията на Кобрата е до 23 септември, което е шест месеца от датата на провинението му. Тя обаче се чака да бъде понижена на 4, защото българинът извърши всички условия на организацията, като посети няколко курса против половото посягане u мина образование по какъв начин би трябвало да се държи пред камера.

От щаба на Пулев са безапелационни, че няма причина лицензът му да не бъде върнат още в понеделник и той да получи позволение да се качи назад на кръга и да боксира още веднъж в Съединени американски щати.
 
До през вчерашния ден Кобрата тренираше в Майорка дружно със своя ментор Ули Вегнер. Българинът ще отпътува на следващия ден за Съединени американски щати, с цел да участва на съвещанието, и откакто чуе решението, още веднъж ще се върне към подготвителен режим в очакване на идващия си противник.

При положителен процес Пулев би трябвало да се качи назад на кръга през септември в Лас Вегас.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР