Астро-аспектиНа 1 май Плутон ретрограден На 2 май Слънце в

...
Астро-аспектиНа 1 май Плутон ретрограден На 2 май Слънце в
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп от 1 до 7 май

Астро-аспекти

На 1 май Плутон назадничав
На 2 май Слънце в съвпад с Меркурий
На 4 май Венера квадрат Нептун
На 5 май Венера секстил Юпитер
На 5 май Пълнолуние и лунно затъмнение в Скорпион

Луната през седмицата се движи през знаците –Дева, Везни, Скорпион и Стрелец

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 1, 2 май

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 1, 2 (до 17:02ч), 4, 5, 6, 7 май

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

02.05. 02:54 - 02.05. 09:10
04.05. 12:18 - 04.05. 17:33
06.05. 17:39 - 06.05. 23:05

Овен – Лунното затъмнение тази седмица ще донесе проблеми, свързани с финансовия бранш, някои забавяния, които могат да съществуват във финансовите каузи и всичко, обвързвано с вашите доходи, разноски и запаси, ще излязат на напред във времето и ще би трябвало да ги управлявате рационално, с цел да няма дефицит. Възможни са прочувствени възходи и падения, които ще се отразят по един или различен метод на познанства, диалози и срещи. Почти по време на затъмнението Венера в Близнаци ще образува квадрат с Нептун в Риби, което може да сътвори отчаяние заради въпрос или човек.

Благоприятни дни – 7
Бъдете деликатни – 2, 3

Телец – Тази седмица ще бъде доста значима за вас. Случващото се лунно затъмнение, както и ретроградният ход на Меркурий по оста Телец/Скорпион може да усложни вашата обстановка, тъй че би трябвало да обърнете особено внимание на дейностите, решенията и общуването в връзките ви. Тези дни е доста евентуално да почувствате нужда да се върнете към въпроси, свързани с персонални и професионални връзки, към минали каузи и може би да преразгледате някои от тях. Трябва да внимавате също за здравословното си положение.

Благоприятни дни – 1
Бъдете деликатни – 5, 6
Близнаци – Лунното затъмнение на 5 май ще сътвори прочувствен " ужас ", който от своя страна може да докара до неспособност за ръководство даже на елементарни обстановки, касаещи персоналния ви живот. Квадратурата на Венера във вашия знак с Нептун в Риби може да докара до напрегната обстановка, която няма да дава отговор на действителността и покачва раздразнението ви, когато почувствате, че нещо не върви по метода, по който сте мислили. Промените ще дойдат при вас и даже в този момент да наподобяват отрицателни, в последна сметка отново ще се окаже, че всичко е за положително.

Благоприятни дни – 2, 3, 4
Бъдете деликатни –7

 седмичен хороскоп

Рак – През тази седмица е изключително значимо да не се поддавате на лутане. Звездите ви поучават да прекарвате повече време в усамотение, това е сигурен метод да избегнете напрежението. Енергията на затъмнението евентуално ще сътвори прочувствени възходи и падения, които няма да ви оказват помощ да видите ясно нещата. Това, което би трябвало да извършите през тези дни, е да погледнете допустимо най-реалистично на обстановка, засягаща персоналния ви живот. Важно е да запазите успокоение и да вярвате в най-хубавото. Тогава сигурно ще получите това, за което мечтаете.

Благоприятни дни – 1, 5, 6
Бъдете деликатни – 2, 3, 4

Лъв – През седмицата не се предлага да планирате съществени неща, би трябвало да стигнете първо до разумното привършване на предходните задания. Вероятно ще се сблъскате тези дни с разнообразни стресови обстановки. Би било добре да избягвате подмолни сделки и дейности, защото заради лунното затъмнение и ретроградния Меркурий може да се сътвори удобна почва за сходни неща, което може да сътвори проблеми в професионалните ви връзки. Възможно е да почувствате нуждата, само че и силата да се „ отърсите “ от прочувствени тежести и проблеми от предишното, които основават отрицателни усеща у вас.

Благоприятни дни – 2, 3, 4
Бъдете деликатни – 5, 6

Дева – Работата наподобява не е измежду целите ви тази седмица, защото някои персонални каузи ще монополизират интереса ви. Въпреки това ще би трябвало да обърнете внимание. Ако сте необвързани, е доста евентуално да смятате, че има нерешени проблеми с човек от предишното, по тази причина пробвайте се да ги изясните, разрешите и по-късно решете по какъв начин да продължите напред. Ако не съумеете да контролирате това, което вършиме или казвате, тогава можете да бъдете застигнати от много мощен поток от проблеми: в любовта, в бизнеса, в работата. Особено внимание би трябвало да се обърне на вътрешния свят.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете деликатни –1,7

 седмичен хороскоп

Везни – Седмицата може да е обвързвана с компликации. Затъмнението на Луната и ретроградният ход на Меркурий в знака Телец демонстрират, че тези дни няма да имат непоклатимост и е доста евентуално и те да донесат известно закъснение в делата ви и финансовите въпроси. Това може да ви направи прекомерно раздразнителни и сериозни, което няма да ви е от изгода при решение на проблемите. Избягвайте да влизате в открити спорове и събитията последователно ще се подредят във ваша изгода. 

Благоприятни дни – 7
Бъдете деликатни – 2, 3

Скорпион – Въпрос, обвързван с партньорство, наподобява ще излезе на напред във времето тази седмица, евентуално това ще е проблем, който ви занимава от дълго време, а не нещо ново, което ще се появи и ще ви изненада. Във ваш интерес е да не бъдете егоисти, а да отделите част от времето си за близки, другари, обичаните хора. Тези дни би трябвало да избягвате всяко съглашение или доста придвижване по въпроси, които ви вълнуват, защото наподобява, че няма да има нужната непоклатимост. Седмицата е идеална за вътрешна работа върху себе си, само че не и за световни промени във външния тип.

Благоприятни дни – 1
Бъдете деликатни – 5, 6

Стрелец – Тази седмица нестабилният фактор ще играе основна роля в развиването на нещата, а ретроградният ход на Меркурий в знака Телец може да изведе на напред във времето събития от предишното. Сега е безсмислено да развивате някаква бурна активност, напъните ви могат да бъдат пропилени. Може да се поддадете на импулса, само че в това време бъдете по-внимателни да не създадете комплициране заради нововъведения и да не си навлечете непотребни проблеми. Трябва да обърнете внимание на финансите и на ръководството на вашите доходи и разноски. Също по този начин си коства да обърнете особено внимание на финансовите съглашения, с цел да не извършите ход, който може да навреди на вашия фонд.

Благоприятни дни – 2, 3, 4
Бъдете деликатни –7

 седмичен хороскоп

Козирог – Седмица с лунно затъмнение не дава обещание доста удобни дни за нещо значимо. За да продължите напред, са ви нужни качества като мекост, еластичност и способността да намирате рационален компромис. Всички благоприятни условия са отворени тази седмица, която наподобява има мощен " кармичен " детайл, изключително в персоналните и прочувствени каузи. Възможно е привършване на връзка или другарство, само че не забравяйте, че по този метод ще остави място за нещо ново, което наподобява няма да отнеме доста време, с цел да се появи. Нова кармична обич е доста евентуално да срещнете през тези дни.

Благоприятни дни – 1, 5, 6
Бъдете деликатни – 2, 3, 4

Водолей – Тази седмица ще играе решаваща роля в развиването на значими за вас въпроси, изключително въпроси, които засягат професионалния бранш. Тези дни са подобаващи за наблюдаване и оценка на събитията, а не за мигновено разрешаване на някакви въпроси. Опитайте се да приоритизирате проблемите. На работа ще би трябвало да отделите доста време и сила на организационни въпроси, ще е хубаво да не закъснявате. Ще се появят нови проекти, вероятности, хрумвания и настроението естествено ще се усъвършенства.

Благоприятни дни – 2, 3, 4
Бъдете деликатни – 5, 6

Риби – Венера се движи в последните градуси на Близнаци и квадратът, който образува с Нептун, намиращ се във вашия знак, е доста евентуално да сътвори някои алтернативи в персоналния избор. В комбиниране със затъмнението, което ще донесе неустойчивост в по-общ подтекст, би било добре през тези дни да избягвате решения, които могат да дефинират развиването на персонални връзки или прочувствена спекулация, която е значима за вас. Бъдете по-резервирани, споделяйте мислите си единствено с близки хора. Не влизайте в разногласия с близките, даже в обществените мрежи. На работа в идващите дни е по-добре да притегляте по-малко внимание.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете деликатни –1,7

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР