Астро-аспекти На 9 май Слънце в съвпад Уран На 12

...
Астро-аспекти На 9 май Слънце в съвпад Уран На 12
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за всяка зодия

Астро-аспекти

На 9 май Слънце в съвпад Уран
На 12 май R- Меркурий секстил Сатурн
На 13 май R- Меркурий секстил Венера
На 13 май Венера тригон Сатурн

Луната през седмицата се движи през знаците – Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 8, 10, 11, 12, 14 май

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 8, 9, 11, 12, 13, 14 май

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

08.05. 23:29 - 09.05. 02:34
10.05. 02:53 - 11.05. 05:06
13.05. 06:16 - 13.05. 07:40
 



Овен – Тази седмица ще донесе възходи и падения в връзките и страстите, само че последователно ще постигнете прочувствен баланс. Тригонът на Венера със Сатурн ще помогне за стабилизиране обстановката освен прочувствено, само че и в други области. Ако сте във връзка, ще се основат благоприятни условия за възстановяване на връзките, в случай че катаклизмите предходните дни са предизвикали проблеми. Прошката е значим инструмент за себе си и другите в лечебния развой на взаимоотношенията. Време е да насочите светлината там, където е нужна, тъй че животът ви да може да се придвижи напред в мир и тишина.

Благоприятни дни – 8, 11, 12
Бъдете деликатни – 9, 10

Телец – По всичко проличава, че финансовите каузи ще продължат да са приоритет за вас и през тази седмица, само че в този момент – без напрежението от предходните дни. Ако е имало въпроси от финансово естество или даже професионални отговорности, които не са могли да бъдат уредени предходната седмица, в този момент ще има благоприятни условия да ги уредите в границите на тези дни. Изяснете мислите, възприятията и вярванията си и действайте по съответния метод. Пригответе се, идват нови времена, които ще бъдат изпълнени с прелестни прекарвания, съобразени с вас и вашите фантазии.

Благоприятни дни – 9, 10, 13, 14
Бъдете деликатни – 11, 12

Близнаци – В работата ще царува климат, в който няма да има напрежението от предходните дни, което ще работи доста позитивно както на настроението ви, по този начин и на отговорностите, които би трябвало да изпълнявате. Някои взаимоотношения с хората на работното място ще засилят тази добра атмосфера и най-вероятно ще докара до нови колегиални съюзи. Тези дни наподобява, че сте в непрекъсната алтернатива, борейки се сред два или повече избора, без да знаете кой да изберете. Знайте, че каквото и да изберете, в този миг това ще бъде най-хубавият вероятен вид и постоянно можете да изберете нов, в случай че желаете.

Благоприятни дни – 11, 12
Бъдете деликатни – 8, 13, 14

Рак – Една сладка седмица ви следва. Тригонът на Венера, която се намира във вашия знак със Сатурн в Риби, ще работи като стабилизатор за вашите страсти. Тези дни ще ви е по-лесно да изясните възприятията си по отношение на обстановка, която може да ви е сложила пред алтернативи. Ако сте във връзка, ще почувствате, че някои неща, които са ви тормозили преди, са по-ясни и затова по-лесни за ръководство, било то прочувствено или на практика. Контактите с другари и обичани хора ще играят особена роля за настроението ви през тези дни, тъй че се пробвайте да включите някои срещи с тях в графика си.

Благоприятни дни – 13, 14
Бъдете деликатни – 9, 10

 жена

Лъв – Тази седмица ще бъде по-лека на вътрешно равнище за вас и с напредването на дните настроението ви ще се усъвършенства. Нужно е да откриете своя баланс, по тази причина не се опитвайте да коригирате нещата, а по-скоро ги оставете да се развиват сами. Не оказвайте напън върху себе си и хората към вас, приемете, че не всичко е съвършено. Професионалния бранш ви подтиква да приоритизирате въпросите, свързани с него. Някои полемики или срещи във връзка на професионални въпроси наподобява основават добра и постоянна основа, която ще способства за тяхното разрешаване.

Благоприятни дни – 8
Бъдете деликатни – 11, 12

Дева – Положителният аспект сред Венера и Сатурн ще внесе баланс в възприятията, мислите и метода, по който управлявате проблемите в персоналния си живот, което значително ще усъвършенства климата в него. Вниманието ви ще бъде ориентирано към персоналните, професионалните и обществените връзки. Сега е опцията да " изгладите " някои различия, които може да са се появили. В идващите дни се фокусирайте върху лоялността, деликатно обмислете връзките си с хората към вас, тъй като може да имате неправилни мисли за някого. Също по този начин е точното време да забележите кои взаимоотношения държите единствено за улеснение и кои са в действителност са потребни за вас.

Благоприятни дни – 9, 10
Бъдете деликатни – 13, 14

Везни – Подкрепящият аспект, който ще образува Венера със Сатурн, ще подкрепи още повече развиването на каузи, засягащи освен персонални, само че и професионални връзки. През тази седмица ви чакат огромни благоприятни условия, само че съществува и риск да не ги забележите. Предизвикателството е да бъдете допустимо най-отворени, като гледате във вътрешността, с цел да постигнете положение на наслада и задоволство. Много удобен интервал за вашите прочувствени потребности, вашите избори и проблемите, засягащи персоналния ви живот в по-общ подтекст. Ако сте във връзка, тази седмица ще бележи началото на период, който ще ви сближи още повече с колегата ви.

Благоприятни дни – 8, 11, 12
Бъдете деликатни – 9, 10

 мъж, жена

Скорпион – Професионална връзка или партньорство, които може да не са минали през най-хубавият интервал ще стартират да дават позитивни признаци през тази седмица. Ще започнете да придобивате положително въодушевление и оптимизъм по въпроси, които до момента са ви изглеждали комплицирани и сложни. Най-доброто нещо, което можете да извършите тази седмица, е да се вслушате в това, от което в действителност се нуждаете (разходка до обичано място, телефонно позвъняване на избран човек или даже малко извършване на покупки, с цел да ви ободри) и да се опитате да го извършите!

Благоприятни дни – 9, 10, 13, 14
Бъдете деликатни – 11, 12

Стрелец – Да, тази седмица ще възстановите прочувствения си баланс, който беше нарушен от предния интервал. Венера ще образува поддържащ и съразмерен аспект със Сатурн и ще помогне за превъзмогване на някои проблеми, които са свързани с региона на междуличностните връзки и е доста евентуално да сте имали. Въпросите, свързани с работата, може да са в листата ви с цели и тази седмица, само че те няма да основат напрежението и смисъла, които са ви носили предните дни. Не оставяйте нищо на случайността.

Благоприятни дни – 11, 12
Бъдете деликатни – 8, 13, 14

Козирог – Следващите няколко дни са неудачни за подписване на нови контракти или по-големи покупко-продажби. През тази седмица не подписвайте никакви значими документи и не би трябвало да вземате никакви решения, които ви обвързват в дълготраен проект. Една професионална или персонална връзка наподобява има вероятности за усъвършенстване, стига да видите реалистично проблемите, които са зародили в нея, и да предприемете дейности за разрешаването им. Ако сте необвързани, има възможност да се запознаете с някого посредством хора от приятелския си кръг.

Благоприятни дни – 13, 14
Бъдете деликатни – 9, 10

 дами

Водолей – Астрологичните условия през тази седмица ще ви оказват помощ да уредите някои от въпросите, които касаят професионалното ви всекидневие, което ще се отрази и на настроението ви. Подкрепящият аспект, който образува Венера със Сатурн, ще сътвори добра основа за разрешаване на всеки въпрос, засягащ връзките ви с другите. Време е да откриете и научите нови неща, тъй като единствено тогава ще можете да продължите напред в избрани области от живота си. Ще погледнете на нещата от нова вероятност, от друга позиция, желанието ви да учите ще разсъни любознанието ви за нови неща.

Благоприятни дни – 8
Бъдете деликатни – 11, 12

Риби – Тези дни ще бъдат много предизвикателни за вас, защото ще би трябвало да научите, че нещата би трябвало да бъдат пуснати, тъй като те са следени от мощ отвън вас. Не можете да контролирате нищо и е време да научите, че животът, сходно на природата, има цикли на проявяване и напредък. Присъствието на Венера в знака Рак и тригонът със Сатурн, който е във вашия знак, ще донесе доста приятни и креативен моменти в всекидневието ви, контакти с обичаните хора и позитивно развиване в любовните въпроси.

Благоприятни дни – 9, 10
Бъдете деликатни – 13, 14
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР