Астро-аспекти На 28 декември Венера секстил Нептун На 29 декември

...
Астро-аспекти На 28 декември Венера секстил Нептун На 29 декември
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за всяка зодия

Астро-аспекти
На 28 декември Венера секстил Нептун
На 29 декември Меркурий стационарен преди назадничавост (до 18 януари)
На 29 декември Меркурий съвпад Венера
На 1 януари Венера съвпад Плутон
Луната през седмицата се движи през знаците – Водолей, Риби, Овен и Телец

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 27(след 11:20 ч.), 28, 29, 30 (до12:30 ч.), 31
(след 13:00 ч.) декември; 1 януари (до 13:17 ч.).
По лунен знак - Някои източници предлагат да не се подстригва косата, когато Луната
минава в символ Риби и Овен, а това са 27, 28, 29, 30 и 31 декември.
Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 26, 27, 28 (до 11:50 ч.), 29 (след
12:10 ч.) декември; 1 януари

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен)
аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането
на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са
интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо
- оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

26.12. 20:21 - 27.12. 09:35
29.12. 08:22 - 29.12. 12:37
31.12. 14:45 - 31.12. 19:10



Овен – Този седемдневен интервал ще повлияе позитивно на настроението ви. Вие сте астрологически облагодетелствани през идващите дни. Завръщането на Юпитер във вашия зодиакален знак ще донесе ново начало, ще вкара нова глава от прекарвания, които ще оказват помощ да се раздвижат застоялите води и да завладеете нови територии. Може да се почувствате малко комплицирани по отношение на прочувствените връзки, защото е доста евентуално да се разкъсвате сред нещо остаряло и нещо ново. Време е да се отворите към нови духовни, географски и професионални хоризонти, да продължите напред, като постигнете прогрес и триумфи.

Благоприятни дни – 26
Бъдете деликатни – 30, 31

Телец – През цялата седмица би трябвало да внимавате за несъразмерни реакции от ваша страна. Изпълнете всички отговорности, които ви чакат. Погрижете се за себе си, намерете време за отмора. Семейните въпроси ще изискват вашето директно присъединяване, само че те също ще бъдат уредени по най-хубавия вероятен метод. Ако сте във връзка, възползвайте се от тези положителни дни, с цел да се сближите повече с колегата си и да осъществите някои проекти, които имате мислено. Не се опасявайте да покажете какъв брой държите на него. Купете нещо дребно за подарък, което в действителност ще го/я зарадва.

Благоприятни дни – 27, 28
Бъдете деликатни – 26

Близнаци – Планетата Марс ще повлияе на страстите и желанията ви през тази седмица. През идващите дни ще усетите прилив на сила и борбеност. Това време може да донесе непредвидени работни трудности, които да се отразят на настроението ви. Не пренасяйте проблемите си в персоналния си живот. Този седемдневен интервал ускорява вашата словоохотливост и положително въодушевление и ви слага в центъра на вниманието на другите. За тези от вас, които са необвързани, шансът да стартират нова връзка е доста висок! Представителите на знака, които са във връзка, ще могат доста да подобрят климата в връзките.

Благоприятни дни – 30, 31
Бъдете деликатни – 27, 28

Рак – Дори за ваша изненада, вие кипите от нови хрумвания. Вашата сила ще бъде неудържима. Избягвайте напрежението и търканията на работното си място по глупави аргументи и концентрирайте напъните си върху личната си работа и задания. Звездите са благосклонни към привличането на вниманието на противоположния пол. В сантименталния ви живот може да има приятни развития, изключително за тези от вас, които са необвързани! Нов човек може да навлезе в живота ви по динамичен метод.

Благоприятни дни – 27, 28.12; 01.01.
Бъдете деликатни – 30, 31.12.



Лъв – През идната седмица планетата Марс ви въздейства, което ще се отрази най-много на вашата борбеност и даже на връзките ви с хората към вас или желанието ви за обич. Звездите ви предизвестяват за недомислени стъпки, които могат да нарушат стабилността ви. Ще бъдете по-изразителни, по-очарователни за другите и не е изключено в близко бъдеще да зародят някои забавни запознанства. Ако сте необвързани, би трябвало да запомните, че би трябвало да бъдете по-селективни основно в любовния си живот.

Благоприятни дни – 30, 31
Бъдете деликатни – 26, 27

Дева – Тази седмица наподобява, че работата няма да е приоритет за вас, защото ще ви се наложи да се фокусирате върху персоналния си живот и обществените връзки. Първите дни ще бъдат спокойни, само че и скучни. Всичко ще върви съгласно вашите проекти без непредвидени отклонения. Подходете по-практично към финансите си. Харчете единствено за най-необходимото. Можете да покажете любовта си по доста способи. Основното нещо е да се наслаждавате на компанията на тези, които обичате.

Благоприятни дни – 01.01.
Бъдете деликатни – 27, 28.12.

Везни – Период на оптимизъм за вас. До средата на седмицата ще би трябвало да се справите с някои спомагателни задания, само че към края ѝ ще се успокоите и ще можете да се насладите на малко по-спокойна атмосфера. Не забравяйте, че тази седмица е на ваша страна в любовната област! Не чакайте сантиментална изненада от колегата си, само че бъдете този, който ще изненадате любовта си с нещо. Ако сте необвързани, ще имате повече благоприятни условия за флирт, другарство и доближаване с забавни хора!

Благоприятни дни – 26
Бъдете деликатни – 30, 31

Скорпион – Уреждането на служебните отговорности наподобява се отсрочва за тази седмица, защото мислите ви ще се занимават със лични проекти. Ако сте необвързани, през тези дни ви чакат приятни моменти, а в случай че сте във връзка, тогава използвайте въображението и творчеството си, с цел да изненадате колегата си и да се сближите още повече. Почистете персоналното си пространство, отървете се от нещата, от които не се нуждаете, направете място за новото в живота си. Помислете да останете малко уединено със себе си и с мислите си.

Благоприятни дни – 27, 28
Бъдете деликатни – 26

Стрелец – Астрологичните условия през седмицата демонстрират, че една прочувствена връзка ще играе огромна роля и ще увеличи самочувствието ви. Това може да е обвързвано както с връзката ви с избран човек, по този начин и с това, което той ще ви каже. Това е точното време да се социализирате, като разширите обществения си кръг. Строго е неразрешено да вършиме рисковани ходове с финансите си. Съсредоточете напъните и вниманието си върху дома и персоналния живот.

Благоприятни дни – 30, 31
Бъдете деликатни – 27, 28

Козирог – Като цяло, тази седмица ще бъде изключително потребна, в случай че желаете да се сближите с някои хора от вашето обграждане, да разрешите някои недоразумения, които може да са съществували с вашите близки и да заздравите обществени и персонални връзки. Натиснете спирачките на забързания темп на всекидневието и намерете време освен да си починете и да презаредите батериите си, само че и да приключите с висящите въпроси, да завършите незавършените каузи, както и да влезете в процеса на подготовка на новите си проекти.

Благоприятни дни – 27, 28.12; 01.01.
Бъдете деликатни – 30, 31.12.

Водолей – Тази седмица наподобява, че и вие ще търсите отмора от работата, защото даже и да сте на работа ще ви е мъчно да се концентрирате върху професионалните отговорности. Този седемдневен интервал основава чудесно отзивчиво въодушевление, което от своя страна може да ви сближи доста с човек, който желаете. Вероятно ще има изключително значимо развиване в персоналния ви живот, което може да е нов скъп другар или за необвързаните, вълнуващо запознанство с сексуален (и не само) интерес!

Благоприятни дни – 30, 31
Бъдете деликатни – 26, 27

Риби – Приближавате към новата година с оптимизъм, защото седмицата носи послания на наслада и вяра! Започва интервал, който ще донесе редица благоприятни условия за персоналния ви живот. Аспектите и астрологичните условия, които ще съществуват през седмицата, ще основат доста положителни условия за разширение на обществения ви кръг, за запознанства с нови хора и е допустимо през този интервал - от тази седмица - да се основат основи за нови другарства.

Благоприятни дни – 01.01.
Бъдете деликатни – 27, 28.12.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР