Аржентинската футболна звезда Лионел Меси ще стартира първата си пълна

...
Аржентинската футболна звезда Лионел Меси ще стартира първата си пълна
Коментари Харесай

Интер Маями и Лионел Меси ще започнат новия сезон в МЛС на 21 февруари

Аржентинската футболна звезда Лионел Меси ще започва първата си цялостна акция в Мейджър Лийг Сокър (МЛС) на 21 февруари, когато Интер Маями ще стартира постоянния сезон 2024 вкъщи с мач против Реал Солт Лейк, оповестиха от Лигата.

Клубът на Меси, към който той се причисли през юли, откакто подписа контракт за две години и половина, ще бъде още веднъж в светлината на прожекторите четири дни по-късно, когато Маями гостува на Лос Анджелис Галакси. Сред 34-е мача от постоянния сезон, клубът на Меси ще посети и Орландо Сити на 15 май по време на Седмицата на съперничеството в МЛС. Последният мач на Маями от постоянния сезон е на 19 октомври против Ню Инглънд Революшън.

The full schedule just dropped.

Watch Messi and Inter Miami on on.
— Major League Soccer (@MLS)

Меси, международен първенец и осемкратен притежател на " Златната топка " за най-хубав състезател в света, още с идването си донесе голямо въздействие върху Маями както на терена, по този начин и отвън него. Аржентинският нападател вкара 11 гола в 14 мача във всички шампионати и изведе Интер Маями до първия им трофей, откакто завоюва финала за Купата на лигата.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР