Европейският шампион на земя през 1994 г. Иван Иванов отличи

...
Европейският шампион на земя през 1994 г. Иван Иванов отличи
Коментари Харесай

Иван Иванов пред БНТ: Световната купа по спортна гимнастика във Варна е една от най-добрите

Европейският първенец на земя през 1994 година Иван Иванов отличи значимостта на Световната купа по спортна гимнастика във Варна.

Надпреварата можете да гледате директно по Българска национална телевизия 2.

" Това е една от най-силните Световни купи. Това се случва, тъй като е олимпийска година. Новите гении стартират подготовка за идващите четири години ", показа той в изявление за Българска национална телевизия.

На Олимпийските игри в Париж България ще има двама представители Валентина Георгиева на прескок и Кевин Пенев.

" Това за нас е един голям резултат, тъй като дълги години чакахме за това показване. То се дължи на дълги години работа. Надяваме се, че ще имаме положителни резултати. С още малко работа и повече религия, ще са подготвени. Техниката на Валя е отлична, би трябвало още компликации, с цел да е в топ 8. Дано има положителни проекти с нейния треньор.

Иван Иванов е финалист и от Олимпийските игри в Аталанта през 1996 година и ученик на варненската школа. Той живее и работи в Съединени американски щати. Тази година се навършват 30 години от неговата европейска купа.

" През последните 20 години в мъжката гимнастика компликацията и рискът са големи. Вече не е значимо от коя страна си. Всички имат едни и същи познания и достъп до технологии. Въпросът е кой ще постави повече работа и къде има надарени момчета. При дамите към момента се следи, че Съединени американски щати, Русия, Канада Англия и още 7-8 страни. В мъжката гимнастика е страшна конкуренцията ", твърди той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР