Аржентинската футболна звезда Лионел Меси изпрати 2022 година с думите,

...
Аржентинската футболна звезда Лионел Меси изпрати 2022 година с думите,
Коментари Харесай

Лео Меси: Никога няма да забравя изминалата година

Аржентинската футболна звезда Лионел Меси изпрати 2022 година с думите, че „ в никакъв случай няма да я не помни “. Капитанът на националния тим на Аржентина по футбол, който завоюва купата на Световното състезание в Катар, се чака скоро да се завърне във Франция за мачовете на клубния си отбор Пари Сен Жермен откакто получи по-дълга отмора, съобщи Българска телеграфна агенция.

Меси разгласява няколко фотоси в профила си в обществената мрежа Инстаграм, на които театралничи със брачната половинка си Антонела и трите им деца – Тиаго, Матео и Чиро, отбелязвайки края на 2022-а, написа организация ДПА.

„ Приключва година, която в никакъв случай няма да мога да не помни. Мечтата, която постоянно съм преследвал, най-сетне се сбъдна. Но това нямаше да коства нищо, в случай че не можех да я споделя с прелестното ми семейство, най-хубавото, което мога да имам и приятелите, които постоянно ме поддържат и не ме оставиха на земята, когато падах “, написа Лионел Меси.

Той се обърна и към почитателите, които го поддържат с думите: „ Ще запазя специфичен спомен и за всички хора, които ме следват и поддържат. Невероятно е да мога да споделя пътя си с всички вас. Нямаше да е допустимо да стигна до тук без това окуражаване, което получих от всички мои сънародници, както и от Париж, Барселона и доста други градове и страни, от които получи поддръжка. Надявам се, че тази година е била хубава за всички и ви поисквам здраве и мощ, с цел да продължите да бъдете щастливи през 2023-а “, добави още Меси.

Според информациите, аржентинецът е постигнал кардинална сделка с Пари Сен Жермен да възобнови договора си и това ще бъде приоритет за френския клуб в идващите дни и седмици. Лионел Меси ще пропусне и дуела с Ланс в неделя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР