Археологът авантюрист Индиана Джоунс, изигран от Харисън Форд, беше обявен

...
Археологът авантюрист Индиана Джоунс, изигран от Харисън Форд, беше обявен
Коментари Харесай

Обявиха Индиана Джоунс за най-великия филмов герой на всички времена


Археологът авантюрист Индиана Джоунс, изигран от Харисън Форд, беше разгласен за най-великия кино воин на всички времена от ранглиста на списанието „ Total Film “.

С това обаче не се изчерпва наличието на Форд в класацията. Той е в нея с два облика и то единствено в челната тройка. Друг негов емблематичен персонаж – този на междузвездния трафикант Хан Соло, се подрежда на трето място. Втори е пазителят на Готъм Батман, който през годините е изигран от редица артисти, последният от които Бен Афлек.

Челната петица се добавя от Елън Рипли – една от основните героини в поредицата „ Пришълецът “, изиграна от Сигърни Уивър. Пети е сътрудник 007 Джеймс Бонд, изигран последно от Даниел Крейг.

Класацията е направена след избор на феновете, които са дали своят вот над 8000 пъти в нея.

Почитателите на филми включват в първите 10 места и злодеи като Ханибал Лектър, изигран от сър Антъни Хопкинс, и Жокера, в облика на който финален се превъплъщава Джаред Лето.

Единствената друга дама измежду челните места е принцеса Леа от „ Междузвездни войни “, изиграна от Кари Фишър, която се подрежда на десето място. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР