Антон Хекимян няма време да завърши висшето си образование и

...
Антон Хекимян няма време да завърши висшето си образование и
Коментари Харесай

Капан! Много сериозен проблем за Хекимян

Антон Хекимян няма време да приключи висшето си обучение и от 16 години се води студент във Факултета по публицистика и всеобща връзка в Софийския университет. Журналистътси е взел всички изпити, само че не е написал и защитила дипломната си работа и по този начин и не може да се похвали, че е " бакалавър по публицистика ", написа " Уикенд ". 

Хекимян приключва езиковата гимназия " Ромен Ролан “ в Стара Загора с немски и британски. След довеждане докрай на междинното си обучение стартира да следва публицистика, само че още като студент отива в Би Ти Ви и по този начин прекъсва образованието си в Софийския университет.
-->
Настоящият шеф на новините на частния канал все пак се амбицирал да вземе изпитите си, само че без да върви на лекции. Преподавателите във ВУЗ-а били благосклонни и приели да препитат Антон даже и без да им е стъпвал на лекции и извършения.

По част от предметите даже минал без изпит, а единствено с 10 страници курсова работа. В един миг обаче журналистът занемарил образованието си и по този начин до през днешния ден.

Нищо чудно към този момент Антон даже да е изгубил права и да остане без диплома.

" Хекимян не е спирал да работи откогато стартира в малкия екран. Едва му стигаше да си вземе изпитите. Реално видяно, дипломата не му би трябвало, той има задоволително стаж и популярност. Ако реши да сменя Би Ти Ви с друга телевизия, едва ли някой ще му търси документ за обучение ", разясниха пред " Уикенд " от обкръжението му.

Според осведомени обаче това може да бъде употребявано от началниците в Би Ти Ви като мотив да го отстранят от поста " шеф на новините ". Поне от година от медиата се чудели по какъв начин да го махнат, защото го подозирали в партийно користолюбие към ГЕРБ. Идеята била той да бъде леко намален като по-малък шеф, а над него да се постави " шеф " Информация ", който на процедура да е началника и да ръководи нюзрума.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР