Руският външен министър отправи смразяващо предизвикателство, твърдейки, че Русия е

...
Руският външен министър отправи смразяващо предизвикателство, твърдейки, че Русия е
Коментари Харесай

Русия отправи смразяващо предупреждение към Запада, ако се бие за Украйна на бойното поле

Руският външен министър насочи смразяващо предизвикателство, потвърждавайки, че Русия е подготвена да се бие със Запада на бойното поле за Украйна.

През последните дни армията на Кремъл стартира ново наземно нахлуване против Харков, вторият по величина град в раздраната от война нация, в опит да отвори нов фронт в траялата повече от две години инвазия. Руските бронирани машини се пробваха да пробият отбранителните линии, до момента в който спорът продължава да бушува.

Сега съветският министър на защитата Сергей Лавров насочи още едно предизвестие към държавните управления на Запада, които приканват за преустановяване на въоръжения спор. Местното издание РИА Новости цитира думите на Лавров: „ Ако Западът желае да се бие за Украйна на бойното поле, Русия е подготвена за това. Това е тяхно право - в случай че желаят да е на бойното поле, ще бъде на бойното поле. "

Миналата година съветският външен министър стана обект на смях от публиката на интернационална конференция, когато съобщи, че войната в У...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР