Премиерът Риши Сунак предупреди, че следващите няколко години ще бъдат

...
Премиерът Риши Сунак предупреди, че следващите няколко години ще бъдат
Коментари Харесай

„Хората свикнаха да живеят в щастлив свят – Обединеното кралство е изправено пред заплахи, каквито не сме имали от десетилетия“

Премиерът Риши Сунак предизвести, че идващите няколко години ще бъдат „ едни от най-опасните “ Обединеното кралство в миналото е виждало.

Днес господин Сунак изготви лист с неща, от които гласоподавателите би трябвало да се опасяват, до момента в който направи обезверена акция за общи избори. В тирада в Лондон министър-председателят изложи провокациите, подбудени от „ ос от властнически страни “, в това число Русия, Китай, Иран и Северна Корея.

Той упрекна Владимир Путин в " въоръжаване " на имиграцията, разкритикува Китай за набелязването на английски депутати и предизвести, че " нападателните маргинални групи " се възползват от несигурността. Той сподели: „ В някакъв миг през втората половина на тази година всички ще отидем до урните и ще създадем избор, освен сред консерваторите против лейбъристите или Сунак против Стармър.

„ Това ще бъде избор сред бъдещето и предишното. Сега оставам убеден, че моята партия може да надделее, освен поради нашите досиета, а тъй като ние ще бъдем единствената празненство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР