Китай вече държи близо 70% от световния пазар на хибридни

...
Китай вече държи близо 70% от световния пазар на хибридни
Коментари Харесай

Владислав Панев: Китай вече държи близо 70% от световния пазар на хибридни автомобили

Китай към този момент държи близо 70% от международния пазар на хибридни коли . Това написа в собствен коментар в обществената мрежа Фейсбук Владислав Панев . Публикуваме го без редакторска интервенция: 

„ Една илюстрация какъв брой бързо се трансформира международната промишленост и какъв брой адаптивни би трябвало да бъдем. Китайският експорт на коли за април е 417 хиляди броя. Темповете на повишаване са в пъти за години. Вече държат близо 70% от международния пазар на хибридни коли. А продажбите на хибриди и електрически коли на локалния пазар за предишния месец са 43.5% от общите.

Преместването на тежестта на международната стопанска система е огромната тематика. Това оказва въздействие и на нашите производители на авточасти да вземем за пример. Деиндустриализацията на Европа е реалност и няма да докара до нищо положително. Иновациите към този момент не се случват тук.

Пишат се проекти и тактики, които на хартия звучат чудесно, само че единствено до такава степен.
И сравнете всичко това с акцентите на предизборната акция в България. Само тиня и мръсотия. Високите приходи не идват с административни решения и популизъм. А с конкуренция, работа, вложения и привличане на нови технологии. “

16 нарушавания единствено за 3 години е имал водачът от зверската злополука с две жертви в Пловдив

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР