Падане на билборд причини смъртта на няколко души и рани

...
Падане на билборд причини смъртта на няколко души и рани
Коментари Харесай

Гигантски билборд се срути в Мумбай, има жертви и ранени ВИДЕО

Падане на билборд аргументи гибелта на няколко души и рани 59 други във индийската финансова столица Мумбай, заяви локалната новинарска организация Прес Тръст ъф Индия, представена от Асошиейтед прес. Данните за броя на жертвите е спорен на този стадий - сред 3 и 8 души са починали.

Инцидентът е станал по време на гръмотевична стихия, съпроводена от пороен дъжд.

Смята се, че десетки души са попаднали под отломките на рекламното оборудване в предградието Гаткопар, написа мумбайската полиция в " Екс “.

Поне 47 души са били избавени и откарани в болница, сподели заместител основният министър на щата Махаращра Девендра Фаднавис. Той добави, че избавителните интервенции не престават и че е разпоредено следствие на случая.

Мусонният интервал, който трае сред юни и септември, носи по-голямата част от годишните превалявания в Южна Азия и предизвиква проливни дъждове и тежки наводнения в Индия. Валежите са жизненоважни за подвластните от него култури, засадени през мусона, само че тези дъждове постоянно са причина за огромни вреди.

Метеорологичната работа на Индия осведоми, че в околните часове се чакат гръмотевици, дъждове и ветрове в някои елементи на Мумбай, предадоха локални медии.

JUST IN: Billboard collapses onto gas station in Mumbai, killing at least 8 people and injuring dozens
— BNO News (@BNONews)
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР