Анита Маркова грабна страхотния приз Фитнес Дива на световно първенство,

...
Анита Маркова грабна страхотния приз Фитнес Дива на световно първенство,
Коментари Харесай

Българка е фитнес кралицата на света!

 Анита Маркова сграбчи страхотния приз " Фитнес Дива " на международно състезание, провело се на Бахамските острови преди дни. Отличието бе присъдено на нашия модел в конкуренция с над 40 фитнес модели от целия свят, а лентата тежи още повече, тъй като е присъдена от международната организация за фитнес и фешън модели WBFF.

" За да пресъздам чувството си представете да си мечтал за нещо толкоз дълго - към 20 години още от дете - и то да се сбъдне. Шансът да се кача на една сцена с най-известните фитнес модели в международен мащаб и да премеря сили с тях, е непостижим. Видях къде се намирам като форма, кондиция и изцяло лъчение и се гордея с наградата си на " PRO BIKINI DIVA ", тъй като в действителност дадох 100% от себе си, с цел да го заслужа ", показа пред " България Днес " Анита.

Както вестникът писа при започване на годината Анита стана европейски първенец по бодибилдинг. 29-годишната столичанка сграбчи наградата в конкуренцията на десетки дами от разнообразни страни и по този начин завоюва про карта за световното на Бахамите. Само година по-рано ражда наследник, само че макар грижите и отговорностите в фамилията тя се активизира и съумява да победи конкуренцията.

" Наистина ежедневно се старая да уравновесявам фамилния живот и развиването на кариерата ми на фитнес модел и треньор, което не е по никакъв начин лесна задача. За наслада, имам поддръжката на мъжа до мен и нещата се получават. Но моята персонална загадка на триумфа се крие в педантичната организираност на времето ми до секундата. Ставане рано, подготвяне на храна за деня, тренировки, работа с клиенти, бизнес срещи и несъмнено, вечерите оставям свободни за фамилията ми ", споделя още Маркова.

Анита пътува сама до Бахамите 24 часа, като сменя три полета. Притесненията й са, че не познава никого, багажът й е огромен и има риск от обезводняване. Но надвиват мотивацията, упоритостта, любознанието и щастието.

" Отивах в парадайса на международна сцена! Просто имах вяра, че всичко ще бъде наред, тъй като знаех, че разгадавам единствено на себе си. Разбира се, прекосих през редица инциденти като изпуснати полети, натравяне с храна, търсене на такава в предпоследния ден на надпреварата и така нататък Но съм признателна за всичко това, тъй като разбрах, че когато човек е самичък, той би трябвало да разчита на себе си и тогава се вижда какъв човек е, на какво е кадърен и до каква степен може да стигне в гонене на една цел и завършването й до дъно ", споделя още фитнес дивата и прибавя, че окуражено продължава към нови завоевания в международен мащаб.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР