Позиция на представител на автосервиза от материала в Plovdiv24.bg :Нямах

...
</TD
>Позиция на представител на автосервиза от материала в Plovdiv24.bg :Нямах
Коментари Харесай

Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!

Позиция на представител на автосервиза от материала в Plovdiv24.bg :

Нямах предпочитание да влизам в пояснителен режим, само че след изявленията от неточен клиент в медиите и обществените мрежи се постанова да дам действителна информация за случая.

Изпращам фотоси на фара, за който тя твърди, че е " поправен " от неин другар за 10 минути, единствено със свързване на външна букса. Стойността на фара е доста по- дребна от това, което тя споделя.

Във връзка с другите изказвания, които е засегнала:

Никой не е работил 26 часа, тъй като работният ден е единствено 8 часа. Колата е оставена на 13.05.2024г. по обяд и е взета на 14.05.2024г. отново по обяд. Споменала е цена от 581 лева, за което и е издадена фактура с № 3682 /14.05.2024г., с прикован касов бон.

От написана фактура се вижда, че към тази цена тя не упоменала - ремонт фарове и решетка, задни стопове и ремонт. Публикувам и фотография на приемо-предавателния протокол, подписан персонално от нея и часа, в който си взема автомобила. От протокола се вижда, че тя няма никакви искания за ремонта и цената на същия.

След обиди и закани от нейна страна към личността ми, уронване на професионализма ми и че " ще си намеря майстора “, бях заставен да се обърна към органите на реда, с цел да се спре експанзията от нейна страна.

И в умозаключение, да е жива и здрава, всеки има право на мнение и позиция, само че когато те са неоснователни, е чиста завист и заяждане. 

P.S.: Думите ми могат да бъдат доказани от други клиенти на сервиза и от служителите на реда, участвали на случката.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР