Английският футболен клуб Тотнъм се нуждае от рестарт и ново

...
Английският футболен клуб Тотнъм се нуждае от рестарт и ново
Коментари Харесай

Постекоглу: Имаме нужда от промени

Английският футболен клуб Тотнъм се нуждае от рестарт и ново начало в друга посока, съобщи мениджърът Ангелос Постекоглу на конференция преди кръга в британското състезание. Големите промени при " шпорите " започнаха преди време - с изходящите прехвърляния на ветерани като Юго Лорис и Ерик Дайър, само че явно те ще бъдат надалеч по-сериозни.

Тотнъм стартира сезона обещаващо под управлението на Постекоглу, само че в последните седмици тимът загуби поредно от Арсенал и Челси, което е сериозен удар по очакванията им за класиране в Шампионската лига.

" Имаме потребност от промени ", съобщи той преди мача с Ливърпул, представен от организация Ройтерс.

" Ще се насочим в напълно нова посока. Изминаха два трансферни прозореца (откакто Постекоглу води Тотнъм - б.пр.) и някои футболисти се развиха доста, несъмнено, само че имаме да извървим още доста дълъг път.

" Невъзможно е да сме си изпълнили задачите в този миг. Нужни са промени и не можем да чакаме всички да запазят позициите си. Видяхте и при Ливърпул, и при Арсенал, че досега, в който едните стигнаха до купата, а другите до сегашната си позиция, те към този момент бяха радикално разнообразни тимове ".
 Постекоглу: Не се интересувам от неприятната ни отбрана
Постекоглу: Не се интересувам от неприятната ни отбрана

" Може да си прав, може да съм вманиачен, само че може би търсиш вманиачен "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР