Звездата на Манчестър Сити - Фил Фодън спечели наградата за

...
Звездата на Манчестър Сити - Фил Фодън спечели наградата за
Коментари Харесай

Фил Фодън е Играч на сезона във Висшата лига

Звездата на Манчестър Сити - Фил Фодън завоюва премията за състезател за сезона във Висшата лига. Това бележи извънредно мощната акция за британския национал във Висшата лига, откакто той записа 34 мача, в които вкара 17 гола и даде 8 асистенции.

За спечелването на премията Фодън надви над конкуренцията от Манчестър Сити в лицето на Ерлинг Холанд, дуото от Арсенал Мартин Йодегор и Деклан Райс, както и младата звезда на Челси Коул Палмър. Други номинирани бяха Оли Уоткинс от Астън Вила, Върджил ван Дайк от Ливърпул и Александър Исак от Нюкасъл.

" Да спечелиш тази премия е достижение, с което съм извънредно горделив. Висшата лига е приета за най-великата лига в света и е наслаждение да бъда номиниран с толкоз доста други страхотни играчи, които всички са се радвали на специфични сезони за своите клубове ", съобщи Фил Фодън.

" Като цяло съм доста удовлетворен от метода, по който играх този сезон и в действителност съм благополучен, че съумях да допринеса с головете и асистенциите през целия сезон. Бих желал да благодаря на целия екип на Сити, треньорите и изключително на моите съотборници, тъй като без тях това нямаше да е допустимо. И също по този начин бих желал да употребявам опцията да благодаря на всички, които гласоподаваха за мен, защото премията значи доста ", сподели още той.
 Пеп Гуардиола желае кондиционния треньор на Реал (Мадрид)
Пеп Гуардиола желае кондиционния треньор на Реал (Мадрид)

Става въпрос за Антонио Пинтус
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР