Андриан Краев и Илиян Стефанов вкараха головете за победа на

...
Андриан Краев и Илиян Стефанов вкараха головете за победа на
Коментари Харесай


Андриан Краев и Илиян Стефанов вкараха головете за победа на Левски с 2:0 срещу Ботев във Враца,

Андриан Краев и Илиян Стефанов вкараха головете за победа на Левски с 2:0 против Ботев във Враца, с помощта на което „ сините “ се изкачиха на седмо място във краткотрайното класиране на българската футболна efbet Лига.

Отборът на Станимир Стоилов е с 12 точки и изостава с пет от водача ЦСКА 1948. „ Сините “ обаче са и с два мача по-малко.

Левски доминираше на стадион „ Христо Ботев “ и се отдръпна на полувремето с гол преднина. Той падна в 30-та минута, когато Филип Кръстев центрира в наказателното поле от ъглов удар и Андриан Краев изпрати топката в мрежата на домакините с глава.

„ Сините “ бяха улеснени от лятното попълнение на врачаните Сантиаго Монтоя, който си изкара два жълти картона през първата част и в 42-та минута бе изпъден за нарушаване против Филип Кръстев.

Георги Миланов и Кръстев пропуснаха по още едно състояние за Левски, а Меси Биатумусока бе на сантиметри от автогол през второто полувреме след остро центриране на Цунами. Йохан Валбуена и Диего Фераресо пък стреляха неопределено за домакините.

Левски поведе с 2:0 в 82-та минута с гол на бърза контра. Кръстев изведе Уелтън зад тила на отбраната и бразилецът подаде за Ивелин Попов, който укроти топката за Илиян Стефанов. Влезлият като запаса халф се разписа несмущаван и оформи крайния резултат.

Минута преди края на постоянното време и Сонко Сундберг от Левски бе изпъден с пряк червен картон след удар без топка.

След загубата Ботев е на 12-о място със седем точки.

 
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР