Украйна съобщи за нови руски атаки тази сутрин в Одеса

...
Украйна съобщи за нови руски атаки тази сутрин в Одеса
Коментари Харесай

`Нови руски атаки в Одеса и Черноморск

Украйна заяви за нови съветски офанзиви тази заран в Одеса и Черноморск. Страните от НАТО ще дават на Киев спомагателни системи за противовъздушна защита.

Украинският президент Володимир Зеленски още веднъж прикани сътрудниците за помощ. На ведоконферентна среща с министрите на защитата от НАТО, а след това и в нормалното си послание Зеленски повтори, че Украйна разчита на Запада.

„ Нашето небе би трябвало още веднъж да стане безвредно и това е допустимо. Зависи изцяло от вашия избор, който да покаже, че животът на всички места е еднообразно скъп, че имате еднообразно отношение към всички сътрудници, че в действителност сме съдружници “, сподели той.

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг даде обещание страните от алианса да продължат да оказват помощ на Киев – както със системи за противовъздушна защита, по този начин и финансово.

50 украински дрона са били свалени през нощта на територията на Русия от противовъздушната защита, заяви министерството на защитата в Москва. По информация на районните управляващи двама мирни поданици са починали в Белгородска област. 
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР