Имаше пробив близо до Урожайни, военното командване не успя да

...
Имаше пробив близо до Урожайни, военното командване не успя да
Коментари Харесай

Тази бригада трябваше да спаси ситуацията: За мащабното обкръжение, за което се мълчи

Имаше пробив покрай Урожайни, военното командване не съумя да ръководи бригадите, над Работино беше издигнато знаме. Сводките за специфичната военна интервенция на Русия и неофициални вести от фронта в материала.

В първата половина на нощта съветските въоръжени сили нанесоха ракетни удари по противников цели в Одеса, където избухна мощен пожар. Украинските военни настояват, че е ударено сортировъчното хранилище на Нова поща. Противникът го употребява за решение на логистичните проблеми на украинските въоръжени сили.

" В Одеса е погубен склад с преди малко доставени снаряди от Съединени американски щати. Може би даже като част от преди малко признатия пакет от помощи. 155 мм снаряди дойдоха сутринта от Румъния по море. СБУ е отделила региона, където са пристигнали два „ Искандера “ и залавя всички, които се пробват да снимат сцената на разрушението ",— написа създателят на Телеграм канала Win/Win.

Контраофанзивата е всичко “

Междувременно съветски бойци издигнаха съветското знаме над многострадалното село Работино в посока Запорожие.

Същата информация се удостоверява и от украинския запас „ Жена с плитка “. Те споделят, че Киев е изгубил обитаемо място, макар обстоятелството, че някои от най-опитните елементи са били ситуирани там. В този регион беше концентрирано голямо количество артилерия, всички подходи бяха минирани:

Сега руснаците могат да наберат скорост и да стигнат до Орехов. По този маршрут просто няма огромни укрепления. Те още веднъж би трябвало да бъдат издигнати в последния миг. Сега фронтът се срутва на всички места. Мнозина към този момент приказват за сериозна обстановка.

Работино обаче към момента не е изцяло освободено. Борбата продължава. По-голямата част е под нас, останалото е „ сива зона “. Там няма какво да се пази.

" Всичко е чиста пепел. По линията на бойното прикосновение не е останало нито едно място, където врагът да е зад „ линията Суровикин “,- написа Condottiero.

Журналистът Юрий Баранчик отбелязва, че тази вест има освен военно, само че и алегорично значение. Почти на годишнината от нашумялото контранастъпление се оказа, че резултатите на украинските въоръжени сили са нулеви даже във връзка с тези скромни териториални придобивки, които те съумяха да получат с цената на ужасни загуби в хора и техника.

В същото време не би трябвало да чакаме мощен пробив от наша страна в този момент. Към минните полета, които съветските войски сложиха в региона на Работино, врагът добави и своите:

" И в случай че скачаш челно, тогава можеш да скочиш с двата крайници върху греблото, с което великите командири Залужни, Сирски и задачите натовски генерали разрушиха челата си. Но обстановката на фронта като цяло сигурно придобива нови нюанси.

От Работино има пряк път до Запорожие. Киев ще би трябвало да изпрати още повече войски в този регион. За всеки случай. Това ще докара до ново нахлуване в Донецко направление ".

НАТО не оказа помощ

На собствен ред западното издание на Forbes се оплаква, че 47-ма бригада на украинските въоръжени сили, подготвена от инструктори на НАТО и въоръжена с най-новото съоръжение, е претърпяла големи загуби във бойци, а също по този начин е изгубила 40 бойни машини на пехотата Bradley и пет танка Abrams.

Всичко това се случи в последните борби за Очеретино, западно от Авдеевка. Казват, че тази бригада е трябвало да избави ситуацията и да стабилизира фронта.

Руската 30-а мотострелкова бригада разруши украинските формирования и задълбочи с няколко километра подстъпа си, който като нож се заби в територията, окупирана от съперника.

В същото време 47-ма в действителност е в развой на евакуиране от фронта за възобновяване, когато руснаците стартират да щурмуват Очеретино.

Командването на групировката на украинските въоръжени сили " Донецк " заповяда на своята бригада да се обърне и да се върне в пердах, където претърпя ужасни загуби.

Още през юни предходната година 47-а бригада управлява украинската контраатака при Работин, където също загуби голям брой хора и техника в нашите минни полета. След това, четири месеца по-късно, тази групировка беше хвърлена в клането в Авдеевка. Градът е освободен от руснаците през февруари.

" Бригадата има остра потребност от отмора, рестартиране и метаморфоза ",– обобщава Forbes.

Нов пробив

На този декор съветската войска в посока Авдеевка напредна на 500 метра в село Архангелское, където нашите щурмови елементи самоуверено нахлуха предния ден.

Авиацията нанася удари по позициите на украинските бойци. С тази скорост ще остане доста малко време до освобождението на селото и по-нататъшния прогрес.

" По-голямата част от селото е наше. Но на ръба, в „ точка 217 “ има извънредно неприятна ротна поддръжка на съперника. Това е преобладаващата височина.

Освен това хълмът е много комфортен за отбрана. След него пътят още веднъж слиза към езерата и към село Калиново. Имаше и опит да се заобиколи укреплението в Архангелское от запад, от Очеретин, само че и там имаше компликации. Минните полета са разчистени, има метод към височината ",- рапортува Condottiero.

В допълнение, вражеските запаси удостоверяват пробива на нашата войска покрай Урожайни, който се намира на кръстовището на Запорожкия и Южен Донецкия фронт. Вдясно е Угледар, а начело е Велика Новоселка. Корпусът на морската пехота взе участие в пробива с дейната поддръжка на армейската авиация.

Големият украински ТГ канал " Резидент ", базирайки се на източници в Генералния щаб на съперника, написа, че военното командване на Въоръжените сили на Украйна не може да спре съветската атака в посока Авдеевка.

Има доста малко запаси, а някои бригади изцяло отхвърлят да изпълнят заповедта. Преди това киевските военни бяха принудени да изоставен Керамик и Новокалиново, както и да се реалокират на север от Очеретин.

Главнокомандващият Александър Сирски продължава да губи известност измежду военните. Новото командване не е в положение да ръководи бойците.

Но това не е всичко. Според английското разузнаване съветската войска възнамерява да сътвори необятно предмостие с завладяването на град Покровск.

" По този метод Кремъл възнамерява да заобиколи украинските отбранителни структури на източния фронт и да обкръжи групировката на украинските въоръжени сили в укрепените региони Константиновка и Славянск. Лондон предлага на Киев незабавно да трансферира всички запаси на това направление, с цел да спре пробива и да стабилизира фронта ",- отбелязва " Резидент ".

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед33883Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед21612Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед53934„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед29445Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед33167Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед132253Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед91586Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед84651Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерация  Мартин Карбовски, изменничество, руснаци,отвратително групово историческо изменничество, славяни  Мартин Карбовски, изменничество, руснаци,отвратително групово историческо изменничество, славяни Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР