Американското разузнаване очаква военните действия в Украйна да се развиват

...
Американското разузнаване очаква военните действия в Украйна да се развиват
Коментари Харесай

САЩ очакват по-бавно темпо на военните действия в Украйна следващите месеци

Американското разузнаване чака военните дейности в Украйна да се развиват с по-бавни темпове през идващите няколко месеца. То също по този начин не вижда доказателства за сломяване на украинската воля за опозиция макар съветските офанзиви против енергийна и друга сериозна инфраструктура на фона на настъпващата зима.    Това сподели директорката на Националното разузнаване на Съединени американски щати Аврил Хейнс, представена от Reuters. Хейнс приказва на годишния Национален конгрес за защита " Рейгън " в Сими Вали, щата Калифорния. " Вече следим самобитно закъснение на темповете на спора и чакаме това евентуално да продължи през идващите месеци ", сподели Аврил Хейнс.    Тя предвижда, че както украинската, по този начин и съветската войска ще се опита да се преоборудва и да попълни запасите си, с цел да се приготвят за контраатака след края на зимата. На този стадий Хейнс счита, че е по-вероятно Украйна да се приготви по-добре от Русия през този интервал.   Според директорката на Националното разузнаване на Съединени американски щати съветският президент Владимир Путин е бил сюрпризиран, че въоръжените сили на страната му не са постигнали повече след нашествието си в Украйна, само че все пак неговите политически цели за прилежащата страна не са се трансформирали.  
 

Хейнс разяснява също, че наподобява Русия изразходва военните си ресурси „ много бързо “. “Нашето чувство е, че страната не е способна да създава локално това, което изразходва на този стадий “, сподели тя и добави, че Русия търси муниции от други страни.
По думите ѝ Съединени американски щати са " забелязали известно придвижване " в доставките на муниции от Северна Корея, " само че не доста на този стадий ". Хейнс съобщи също, че Иран е доставил на Русия дронове, като Москва търси и други типове прецизни муниции от Техеран, нещо, което би било „ доста тревожно във връзка с техния потенциал “.  
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР