Американският рапър Кание Уест избухна в сълзи пред присъстващите на

...
Американският рапър Кание Уест избухна в сълзи пред присъстващите на
Коментари Харесай

Кание Уест превърна в цирк старта на кампанията си за президент

Американският рапър Кание Уест избухна в сълзи пред присъстващите на старта на акцията си за президентските избори в Съединени американски щати през ноември, съобщи БГНЕС.
Уест произнесе бурна тирада, в която съобщи, че е желал брачната половинка му Ким Кардашиян да направи аборт и че известната американска аболюционистка и хуманитарист Хариет Тъбман " в никакъв случай в действителност не е освобождавала плебеи ". На събитието, проведено в Чарлстън, Южна Каролина, Уест описа по какъв начин е желал жена му да направи аборт, когато е била бременна със Север - най-голямата им щерка. След това разкри, че татко му също е желал майка му да помята, до момента в който е била бременна с него.
" Баща ми искаше да ме помята. Мама ми избави живота ми. Нямаше да има Кание Уест, тъй като татко ми беше прекомерно ангажиран ", сподели Уест и избухна в сълзи.
По-късно той се развика от сцената: " Почти убих щерка си! Почти убих щерка си! "
Речта на Уест, записи от която се разпространиха стремително в обществените мрежи, провокира комплициране, яд и угриженост за психологичното здраве на музиканта.

Kanye West cries when discussing his parents during his presidential rally in South Carolina
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР