Американският президент Джо Байдън помилва две пуйки по случай Деня

...
Американският президент Джо Байдън помилва две пуйки по случай Деня
Коментари Харесай

Байдън спаси Шоколад и Чип от смъртна присъда, сипа само пюре

Американският президент Джо Байдън помилва две пуйки по случай Деня на благодарността, предадоха Ройтерс и Франс прес.

Така той съблюдава остаряла традиция за този огромен празник, на който американците се събират със фамилиите си. Печената пуйка е най-важното главно ястия за Деня на благодарността, който Съединените щати означават в четвъртия четвъртък от месец ноември - тази година на 24 ноември.
-->
Сложил авиаторски слънчеви очила - негова запазена марка - Байдън помилва през вчерашния ден в Белия дом две огромни бели пуйки, изпратени от Северна Каролина.

" Това е хубава птица ", възкликна американският президент, когато 21-килограмовата Чокълит (Шоколад) бе сложена на масата пред него.

Другата пуйка, извадила шанс, се споделя Чип. Тя тежи с половин кг повече от Чокълит.

Обещавам да не се бавим доста, тъй като " никой не обича пуйката му да изстине ", сподели шеговито Байдън на церемонията на Южната ливада на Белия дом.

Събитието обичайно минава в положително въодушевление, което тази година не бе развалено от мразовитото време.

Церемонията в понеделник слага за американския президент началото на отбелязването на Деня на благодарността.

Милиони пуйки няма да имат шанса на Чип и Чокълит и ще бъдат изпечени в четвъртък, преди милиони американци да седнат на празничната софра със своите близки.

След церемонията в Белия дом президентът на Съединени американски щати и първата дама Джил Байдън отпътуваха за Северна Каролина за вечеря по случай Деня на благодарността с морски пехотинци. " Вие сте 1 % от популацията, а пазите нас останалите. Искахме да дойдем и да ви кажем какъв брой доста ценим всичко, което вършиме ", обърна се Джо Байдън към бойците, преди да постави престилка и ръкавици и да им сервира картофено пюре.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР