Американският нападател от български произход Индиана Василев подписа нов договор

...
Американският нападател от български произход Индиана Василев подписа нов договор
Коментари Харесай

"Астън Вила" задържа Индиана Василев за още 2 сезона

Американският нападател от български генезис Индиана Василев подписа нов контракт с отбора от британската Висша лига " Астън Вила ", до лятото на 2022 година Атакуващият халф е в клуба от Бирмингам от 2018 година, като в началото е в школата, а от януари т.г. към този момент играе и за първия отбор. Василев бе записал два мача във Висшата лига и по един за ФА Къп, и Купата на лигата, преди да прекъсне сезона в Англия.

19-годишният Индиана е наследник на някогашния футболист на " Сливен " Денчо Василев. Тийнейджърът е роден в Съединени американски щати и има американско поданство. Възходящата му кариера стана мотив от БФС да насочат покана при започване на 2020 година към Василев да играе за младежкия народен отбор на България. Индиана Василев и татко му обаче дипломатично отхвърлиха офертата. По-късно стана ясна и повода - Индиана Василев е в проектосъстава на олимпийския отбор на Съединени американски щати, който се готви за игрите в Токио.

" Не мислих доста за предлагането (б.ред. - от " Астън Вила " ). През предходната година получих огромна поддръжка от клуба, личния състав и футболистите, и съумях да пробия в първия тим. Сега съм благополучен, че подписах за още две години. Ще продължа да работя интензивно и се надявам, че бъдещето ще ми донесе доста страхотни неща. Предстои ми доста усилена работа и желая да продължа да се усъвършенствам и да се усъвършенствам ", разяснява Индиана Василев след подновяването на договора си.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР