Дейвид Бекъм призна, че не знае как той и съпругата

...
Дейвид Бекъм призна, че не знае как той и съпругата
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм признава, че не знае как е оцелял 27-годишният брак с Виктория

Дейвид Бекъм призна, че не знае по какъв начин той и брачната половинка Виктория Бекъм са " претърпели последните 27 години ", откакто са претърпели " възходи и падения ".

Бившият професионален футболист Дейвид, който в този момент е на 49 години, и стилната дизайнерка, в този момент на 50 години, започнаха своя нашумял разказ през 1997 година Двойката се ожени две години по-късно и към този момент имат четири деца дружно.

И двамата вземат участие в документалните сериали на Netflix Бекъм. Дейвид, който е обект на плана, предложи да получи „ прочувствено “ гледане на подиуми от поредицата от четири елементи, до момента в който размишлява върху последните няколко десетилетия.

Бекъм, който беше пуснат в стрийминг платформа през октомври предходната година, следва неговия " метеоритен напредък от непретенциозно начало до международна футболна звезда ". Той също по този начин изследва връзката му с Виктория, в това число ранните стадии на тяхната романтика и по какъв начин са се справяли с „ проблемите в брака “.

Оттогава Дейвид обмисля брака си след стартирането на документалните...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР