Родителите бяха предупредени да не публикуват снимки на децата си

...
Родителите бяха предупредени да не публикуват снимки на децата си
Коментари Харесай

Родителите издадоха предупреждение за публикуване на снимки на децата си онлайн – но не всички са съгласни

Родителите бяха предизвестени да не разгласяват фотоси на децата си в обществените медии – само че не всички са съгласни със съвета.

Насоките идват по време на спор в известната обществена мрежа Mumsnet, където родителите посещават конгреси, с цел да обменят препоръки и да споделят алтернативи. Една обява раздели потребителите, когато майка попита дали другите фамилии са за или срещу шерването на изображения онлайн.

„ От време на време обявявам фотоси на децата си във FB и Instagram “, написа плакатът. „ Може би един път или два пъти годишно. От време на време също върша истории. Може би 3 до 4 пъти годишно.

„ Реших, че в случай че не е прекомерно постоянно, ще е добре. Някои хора въобще не разгласяват или някои замазват лицата. Други разгласяват всекидневно. " След това майката помоли други консуматори да се включат с мислите си.

Един консуматор, който работи с полицията, разкри, че са отказали да споделят фотоси на децата си. „ Не обявявам никакви фотоси на моя DC (мило дете) “, пишат те.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР