Радослав Арсов ще бъде новият старши-треньор на женския волейболен отбор

...
Радослав Арсов ще бъде новият старши-треньор на женския волейболен отбор
Коментари Харесай

Един от най-добрите български треньори пое женския волейболен отбор на Левски

Радослав Арсов ще бъде новият старши-треньор на женския волейболен тим на Левски София, оповестиха от клуба.
Прочетете още
Ето какво написаха от Левски: 

" Радослав Арсов е новият старши-треньор на женския тим на " Левски София "!

Волейболният експерт с богата визитка одобри предизвикването и подписа контракт за три години.

“Получих предложение от управлението на клуба и се срещнах с задачите през идващите няколко години, показа Арсов. - Основен фактор в моя избор беше фактът, че клубът разполага с доста съвременна конструкция и условия за работа. Бях притеглен и от ясната визия за последователно развиване и най-много от това, че ще имам опцията да работя с млади и надарени девойки, които са бъдещето на националния тим. "

" Също по този начин ми хареса упоритостта на управлението за надграждане, развиване и, несъмнено, продобиване на шампионска купа както при мъжете - със лични фрагменти. "

" И най-после - моето предпочитание, след дълги години работа в чужбина, е да се прибера вкъщи и да допринеса за развиването на този план в едни идеални и съвременни условия. "

" Впечатленията ми са, че работата на клуба върви във възходяща линия и хората, които го управляват, би трябвало да бъдат адмирирани за услията, които поставят в не доста удобна икономическа обстановка. Създадени са най-хубавите условия за България, които са на равнището на най-хубавите европейски клубове. "

" Има визия, тъкмо и ясно какво би трябвало да се случва и най-много по какъв начин това е допустимо да се случи. Моите наблюдения са, че се работи професионално и всеки се старае да способства с каквото може в неговата област, с цел да може клубът да реализира тези положителни резултати. "

" Прави усещане също,че клубът развива една вярна политика, а точно: спортът и образованието да вървят редом, което дава опция за състезателите в един миг да имат и да създадат своя верен избор за бъдещо развиване. ”

Добре пристигнал в фамилията на Левски София! ", написаха " сините ".

За последно Арсов води съветския Локомотив Калининград. Той е бил народен селекционер, както и дълго време е работил във Франция, където е водил Лион Волей, Тулон, Марк-ан-Барул и Вандьовр Нанси.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР