Американският блогър Джейми Ор публикува в своя YouTube канал ексклузивно

...
Американският блогър Джейми Ор публикува в своя YouTube канал ексклузивно
Коментари Харесай

Тайният трезор с най-редките VW-та

Американският блогър Джейми Ор разгласява в своя YouTube канал извънредно видео, което е снимал в скришен склад на подразделението Volkswagen Classic във Волфсбург. В трезор, който не е наличен за необятната аудитория, се съхраняват доста коли на немския тръст. Освен това в сбирката от коли има както серийни модели, по този начин и редки прототипи, а някои от колите компанията в никакъв случай не е показвала.

Колекцията включва доста рали коли, в това число два екземпляра на рекордьорът и електрически първообраз ID.R, който компанията създаде за кръгови надпревари. Сред добре познатите модели на марката блогърът открива няколко модифицирани прототипа, готови за рали маратона Париж-Дакар. В този сегмент създателят на видеото натъртва на свръхнаточения Golf от осмо потомство, изпълнен от TCR. Освен това създаването на този състезателен автомобил не е приключена публично, тъй че даже в склада хот хечът е с камуфлаж.

Сред другите необикновени транспортни средства Джейми акцентира пробния едноместен електромобил NILS, един от първите Beetle, издигнат през 1964 година, и неповторимата трансформация Polo, оборудвана с двуцилиндров дизелов мотор с компресор. Освен това във видеото можете да видите няколко редки версии на Volkswagen Golf, Passat и Scirocco от разнообразни генерации. Всички коли са в съвършено техническо положение. Приятно гледане.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР