Американският бизнесмен Илон Мъск нарече легендата в шахмата Гари Каспаров

...
Американският бизнесмен Илон Мъск нарече легендата в шахмата Гари Каспаров
Коментари Харесай

Илон Мъск нарече Гари Каспаров идиот и глупак

Американският предприемач Илон Мъск назова легендата в шахмата Гари Каспаров глупак и простак. Великият съветски състезател си навлече гнева на милиардера, откакто подлага на критика мирния му проект за разрешаване на спора сред Украйна и Русия.

Според Мъск Украйна не може да завоюва войната с Русия и по тази причина е належащо да се стигне до мир посредством дипломация. Предложението му разгневи украинците, а скандалният някогашен дипломат на Киев в Берлин Андрий Мелник написа на милиардера да върви на майната си.

Каспаров подлага на критика ръководителя на Tesla в изявление за CNBC, осъждайки мирния му проект (Крим в границите на Руската федерация, повторни референдуми в новите територии): „ Защо хората, седнали в уюта на своите имения в Силиконовата котловина, споделят на Украйна по какъв начин да ръководи бизнеса си? “

Основателят на компанията SpaceX отговори на някогашния международен първенец по шахмат с думите: „ Каспаров в действителност играе шах съвсем толкоз добре, колкото моя iPhone, другояче той е глупак. Нямам дом, да не приказваме за имение, глупако подобен. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР