Американските сенатори от Демократическата и от Републиканската партия се противопоставиха

...
Американските сенатори от Демократическата и от Републиканската партия се противопоставиха
Коментари Харесай

Сенатори се противопоставиха на въвеждането на зона, забранена за полети в Украйна

Американските сенатори от Демократическата и от Републиканската партия се опълчиха на въвеждането на зона, неразрешена за полети в Украйна, защото това заплашва да ескалира спора, написа в. Politico.

" Западът е задължен да даде да се разбере на Москва, че няма да води война с нея “, съобщи сенаторът демократ Крис Мърфи. Той добави, че " с цел да смъкна " съветски самолети, Конгресът ще би трябвало да подпише законопроект " Обявяване на война ", само че това към момента не се е случило. На собствен ред републиканецът Джони Ернст сподели, че въвеждането на такава мярка „ ще бъде Третата международна война “.

Нейният съпартиец и някогашен дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли прикани за ограничение на глобите против съветските енергийни компании и съдействието с украинските разследващи служби. Досега единствено един американски сенатор - демократът Джо Манчин - не се е оповестил срещу затварянето на небето над Украйна при съответно запитване. Той съобщи, че Съединени американски щати „ ще поддържат украинския народ, украинския президент и неговото държавно управление по всевъзможен вероятен метод “.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР